Ayaz ve arkadaşlarından sevindirici haber!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.04.2024 - 06:14, Güncelleme: 20.04.2024 - 12:40
 

Ayaz ve arkadaşlarından sevindirici haber!

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kayıp olarak aranan ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşından sevindirici haber geldi.

Pamukkale İlçesi, Anafartalar Mahallesi 2167 sokakta ikamet eden, Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın (10) ve iki arkadaşı 18 Nisan 2024 tarihinde kayboldu. Okuldan geldikten sonra arkadaşları ile gezmeye diye evden çıkan Ayaz bir daha eve dönmedi. Tm aramalarına rağmen 3 çocuktan haber alamayan aileler, polise kayıp ihbarından bulundu. Arama çalışması başlatan polis ve aileler çocukların bulunması için harekete geçti. Ayaz Yalçın ve iki arkadaşının kayıp haberinin ardından, 4 saat sonra sevindirici haber geldi. Ayaz ve arkadaşlarının bulunduğu bilgisi geldi. Gezmek için Çınar'a giden çocuklar daha sonra İncilipınar parkına doğru gittiklerinde yollarını kaybettikleri belirtildi. Eve dönemeyen çocuklar geç olunca geceyi bir camide yatarak geçiriyor. Ertesi gün gece Denizli Devlet Hastanesi arkası Fatih Caddesinde görülen çocuklar ihbar üzerine bulunuyor. Çocukların ifadelerinin alınmasından sonra ailelerine teslim edildi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kayıp olarak aranan ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşından sevindirici haber geldi.

Pamukkale İlçesi, Anafartalar Mahallesi 2167 sokakta ikamet eden, Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın (10) ve iki arkadaşı 18 Nisan 2024 tarihinde kayboldu. Okuldan geldikten sonra arkadaşları ile gezmeye diye evden çıkan Ayaz bir daha eve dönmedi. Tm aramalarına rağmen 3 çocuktan haber alamayan aileler, polise kayıp ihbarından bulundu. Arama çalışması başlatan polis ve aileler çocukların bulunması için harekete geçti.

Ayaz Yalçın ve iki arkadaşının kayıp haberinin ardından, 4 saat sonra sevindirici haber geldi. Ayaz ve arkadaşlarının bulunduğu bilgisi geldi.

Gezmek için Çınar'a giden çocuklar daha sonra İncilipınar parkına doğru gittiklerinde yollarını kaybettikleri belirtildi. Eve dönemeyen çocuklar geç olunca geceyi bir camide yatarak geçiriyor. Ertesi gün gece Denizli Devlet Hastanesi arkası Fatih Caddesinde görülen çocuklar ihbar üzerine bulunuyor. Çocukların ifadelerinin alınmasından sonra ailelerine teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.