Çavuşoğlu oyunu kullandı!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.03.2024 - 11:17, Güncelleme: 31.03.2024 - 11:17
 

Çavuşoğlu oyunu kullandı!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi ile birlikte Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Çavuşoğlu; “Denizli'miz için yeni bir baharın müjdecisi olacak değişimi getirmek üzere, eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirirken, tüm hemşehrilerimi de bu umut yolculuğuna katılmaya çağırıyorum. Yarınlarımız için haydi sandık başına!” ifadelerini kullandı.
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi ile birlikte Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Çavuşoğlu; “Denizli'miz için yeni bir baharın müjdecisi olacak değişimi getirmek üzere, eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirirken, tüm hemşehrilerimi de bu umut yolculuğuna katılmaya çağırıyorum. Yarınlarımız için haydi sandık başına!” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.