Denizli bugün kavrulacak!

HAVA DURUMU 04.07.2020 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli bugün kavrulacak!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 26 en yüksek 40 derece olacak, hava güneşli rüzgar Kuzeyden 8/km saat hızında esmesi bekleniyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle meteoroloji uyarıda bulundu.   Meteoroloji genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;  Yurdun güney, iç ve batı bölgelerinde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.   Bugün etkili olması beklenen hava sıcaklıklarının Pazartesi’ye kadar sürmesi bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların 3 ila 5 derece arası düşeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde seyredecek olması nedeniyle yaşlıların, çocukların ve kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin güneş ışınlarının dik geldiği saatlerde dışarıya çıkmaması uyarısında bulunuldu.   Hava olaylarından bir değişiklik görülmez ise Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle olması tahmin ediliyor.  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 26 en yüksek 40 derece olacak, hava güneşli rüzgar Kuzeyden 8/km saat hızında esmesi bekleniyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle meteoroloji uyarıda bulundu.

 

Meteoroloji genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;  Yurdun güney, iç ve batı bölgelerinde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Bugün etkili olması beklenen hava sıcaklıklarının Pazartesi’ye kadar sürmesi bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların 3 ila 5 derece arası düşeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde seyredecek olması nedeniyle yaşlıların, çocukların ve kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin güneş ışınlarının dik geldiği saatlerde dışarıya çıkmaması uyarısında bulunuldu.

 

Hava olaylarından bir değişiklik görülmez ise Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle olması tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.