Denizli’de kayıp olarak aranan kız çocukları bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2024 - 20:32, Güncelleme: 24.04.2024 - 20:32
 

Denizli’de kayıp olarak aranan kız çocukları bulundu

Denizli’de kayıp olarak aranan iki kız çocuğu polis ekipleri tarafından bulundu. Çocuklardan biri ailesine teslim edilirken, diğeri Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Denizli’de 1,5 aydır kayıp olarak aranan ve kendisinden haber alınamayan Neşe Nur Kaçmaz (14) ve sosyal medya yüzünden ailesi ile tartışmasının ardından evden 3 gün önce ayrıldığı evine geri dönmeyen Aslı Timur (15) Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bulundu. Neşe ailesine teslim edilirken, Aslı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “İlimizden kayıp müracaatları bulunan 14 ve 15 yaşlarındaki iki kayıp çocuk ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; Kayıp çocuklardan biri Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından bulunarak ailesine teslim edilmiştir. Diğer kayıp çocuk ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunarak, Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Basın ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.
Denizli’de kayıp olarak aranan iki kız çocuğu polis ekipleri tarafından bulundu. Çocuklardan biri ailesine teslim edilirken, diğeri Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Denizli’de 1,5 aydır kayıp olarak aranan ve kendisinden haber alınamayan Neşe Nur Kaçmaz (14) ve sosyal medya yüzünden ailesi ile tartışmasının ardından evden 3 gün önce ayrıldığı evine geri dönmeyen Aslı Timur (15) Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bulundu. Neşe ailesine teslim edilirken, Aslı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “İlimizden kayıp müracaatları bulunan 14 ve 15 yaşlarındaki iki kayıp çocuk ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; Kayıp çocuklardan biri Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından bulunarak ailesine teslim edilmiştir. Diğer kayıp çocuk ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunarak, Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Basın ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.