Genç kızdan 3 gündür haber alınmıyor

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.04.2024 - 20:23, Güncelleme: 23.04.2024 - 20:23
 

Genç kızdan 3 gündür haber alınmıyor

Denizli'de 3 gün önce evden kaçarak çıkan ve bir daha geri dönmeyen genç kızdan haber alınamıyor.

Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi'nde Cumartesi akşam 22.00'da sosyal medya ya çok girmesi nedeniyle ailesi ile tartışan ve tartışma sonrası evden koşarak ayrılan Aslı Timur (15) bir daha geri dönmedi. Ailenin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Aslı için polise kayıp ihbarında bulunuldu.  Polis genç kızın bulunması için arama çalışması başlattı. 3 gündür haber alınamayan genç kız, 1.55 boylarında siyah sweat farı üzerinde gri eşofman, mor terlik var. 55 kilo civarı saçları omuzunda yuvarlak ve esmer olduğu belirtildi. Genç kızı görenlerin polise veya 0545 963 65 79 nolu telefonu aramaları istendi.
Denizli'de 3 gün önce evden kaçarak çıkan ve bir daha geri dönmeyen genç kızdan haber alınamıyor.

Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi'nde Cumartesi akşam 22.00'da sosyal medya ya çok girmesi nedeniyle ailesi ile tartışan ve tartışma sonrası evden koşarak ayrılan Aslı Timur (15) bir daha geri dönmedi. Ailenin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Aslı için polise kayıp ihbarında bulunuldu.  Polis genç kızın bulunması için arama çalışması başlattı.

3 gündür haber alınamayan genç kız, 1.55 boylarında siyah sweat farı üzerinde gri eşofman, mor terlik var. 55 kilo civarı saçları omuzunda yuvarlak ve esmer olduğu belirtildi. Genç kızı görenlerin polise veya 0545 963 65 79 nolu telefonu aramaları istendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.