SPOR 16.10.2018 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor ile anlaşan Teknik Direktör Yücel İldiz takımın antrenmanına katıldı. Tecrübeli Teknik Adam  takımın son durumunu,Ligi ve Afyonspor maçını değerlendirdi.   Oyuncu kadrosunu tanıdığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz Denizlispor ile birkaç kez görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını söyledi.   İldiz "Yeni bir dönem başlıyor.Ben ve ekibimle birlikte Denizlispor'u birikimlerimizle birlikte en yukarıya çıkarmak istiyoruz.Denizlispor'u sezon sonuna kadar kovalayan mücadele eden yani asla vazgeçmeyen bir takım haline getirmek için çabalayacağız.Hedefimiz tabiki ilk iki olmazsa play off'tan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu yıl enteresan bir sezonun yaşanıyor.Dengeli bir grup yok.Eski çalıştırdığım takımların sahaya genç futbolcularla çıkması diğer takımları rehavete sürükledi.Sanki düşen iki takım belli gibi birşey olduğunu düşünüyor herkes. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz." dedi.   Afyonspor maçını değerlendiren İldiz "Afyonspor ligin yeni ekiplerinden ancak kadrosunu koruyan bir takım hüveyitine sahip.Yani kolay bir müsabaka olmayacak.Şartlar ne olursa olsun kazanarak başlamak istiyoruz.Bütün taraftarlarımızı bekliyoruz.Cuma günü akşam güzel bir maç olacak.Kazanmak istiyoruz" dedi.  

Denizlispor ile anlaşan Teknik Direktör Yücel İldiz takımın antrenmanına katıldı. Tecrübeli Teknik Adam  takımın son durumunu,Ligi ve Afyonspor maçını değerlendirdi.

 

Oyuncu kadrosunu tanıdığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz Denizlispor ile birkaç kez görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını söyledi.

 

İldiz "Yeni bir dönem başlıyor.Ben ve ekibimle birlikte Denizlispor'u birikimlerimizle birlikte en yukarıya çıkarmak istiyoruz.Denizlispor'u sezon sonuna kadar kovalayan mücadele eden yani asla vazgeçmeyen bir takım haline getirmek için çabalayacağız.Hedefimiz tabiki ilk iki olmazsa play off'tan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu yıl enteresan bir sezonun yaşanıyor.Dengeli bir grup yok.Eski çalıştırdığım takımların sahaya genç futbolcularla çıkması diğer takımları rehavete sürükledi.Sanki düşen iki takım belli gibi birşey olduğunu düşünüyor herkes. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz." dedi.

 

Afyonspor maçını değerlendiren İldiz "Afyonspor ligin yeni ekiplerinden ancak kadrosunu koruyan bir takım hüveyitine sahip.Yani kolay bir müsabaka olmayacak.Şartlar ne olursa olsun kazanarak başlamak istiyoruz.Bütün taraftarlarımızı bekliyoruz.Cuma günü akşam güzel bir maç olacak.Kazanmak istiyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.