Denizli'de 7. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

ASAYİŞ 23.01.2019 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 7. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda, Pamukkale Üniversitesi öğrencisi genç kız, bir apartmanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti.   Olay, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre PAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Ayçin Işık, Cinkaya Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede yaşayan arkadaşını ziyarete geldi. Site içerisinde bulunan bir apartmanının 7. katına çıkan 21 yaşındaki öğrenci, burada henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. 7. kattan zemine çakılan genç kızı gören arkadaşı hemen sağlık ekipleri ile polise durumu bildirdi.   Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, genç kızı ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Işık, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   Olay sonrası Işık’ın arkadaşı karakola götürülürken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda, Pamukkale Üniversitesi öğrencisi genç kız, bir apartmanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti.

 

Olay, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre PAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Ayçin Işık, Cinkaya Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede yaşayan arkadaşını ziyarete geldi. Site içerisinde bulunan bir apartmanının 7. katına çıkan 21 yaşındaki öğrenci, burada henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. 7. kattan zemine çakılan genç kızı gören arkadaşı hemen sağlık ekipleri ile polise durumu bildirdi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, genç kızı ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Işık, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olay sonrası Işık’ın arkadaşı karakola götürülürken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.