125.000 kişiye umut oldu

DENİZLİ 17.01.2017 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

125.000 kişiye umut oldu

“Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2016 yılı sonu itibari ile 125.000 kişiye umut oldu. Geçen yıl 65 yangınzede ailenin yardımına koşan Sevgi Eli, vatandaşların küle dönen ev eşyalarını da sıfırdan yeniledi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında 11 yıldır köprü olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi vatandaşların dermanı oluyor. “Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli, kurulduğu 14 Şubat 2006 tarihinden beri 125.000 kişinin umudu olup yaralarını sardı. Geçen yıl ise 20.000 aileye gıda yardımında bulunan Sevgi Eli, bine yakın ailenin de 12.500 parça ev eşyası ihtiyacını karşıladı. Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Sevgi Eli’ne 2016 yılında bağışta bulunan hayırseverlerin sayısı ise 12.000 kişiye ulaştı.   Yangınzedelerin imdadına koştu   Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sevgi Eli, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli çalışarak meydana gelen yangınların ardından mağdur ailelerin de yaralarını sardı. Yangının söndürülmesiyle birlikte devreye giren Sevgi Eli, yangınzede ailelerin ihtiyaçlarını tespit ederek başta ev eşyası olmak üzere çeşitli yardımlarda bulundu. 2016 yılında Denizli merkezde 35, ilçelerde ise 30 olmak üzere yangına maruz kalmış toplam 65 ailenin küle dönen ev eşyaları sıfırdan döşenerek ihtiyaçları karşılandı.     Engelli vatandaşlar için seferber oldu   Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı da, 2016 yılında engelli vatandaşlara toplam 77 adet büyük boy tekerlekli sandalye, 11 adet küçük boy tekerlekli sandalye, 36 adet akülü sandalye, 10 adet tekerlekli 10 adet tekerleksiz olmak üzere 20 adet yürüteç, 17 adet beyaz baston ile 27 adet konuşan saat yardımında bulunuldu.     Dertlere derman oluyor   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bir iyilik hareketi olarak hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü olan Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kent merkezi ve ilçelerimizde çaresiz kardeşlerimizin dermanı oluyor. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi onbinlerce kişiye  ulaşan Sevgi Elimiz 125.000 vatandaşımızın yüzlerini güldürebilmenin ve hayır duaları almanın sevincini yaşadı. Bu güzellikte büyük payı olan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin örnek alarak gıpta ettiği bu iyilik hareketi daha da büyüyerek devam edecek” dedi.
“Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2016 yılı sonu itibari ile 125.000 kişiye umut oldu. Geçen yıl 65 yangınzede ailenin yardımına koşan Sevgi Eli, vatandaşların küle dönen ev eşyalarını da sıfırdan yeniledi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında 11 yıldır köprü olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi vatandaşların dermanı oluyor. “Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli, kurulduğu 14 Şubat 2006 tarihinden beri 125.000 kişinin umudu olup yaralarını sardı. Geçen yıl ise 20.000 aileye gıda yardımında bulunan Sevgi Eli, bine yakın ailenin de 12.500 parça ev eşyası ihtiyacını karşıladı. Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Sevgi Eli’ne 2016 yılında bağışta bulunan hayırseverlerin sayısı ise 12.000 kişiye ulaştı.

 

Yangınzedelerin imdadına koştu

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sevgi Eli, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli çalışarak meydana gelen yangınların ardından mağdur ailelerin de yaralarını sardı. Yangının söndürülmesiyle birlikte devreye giren Sevgi Eli, yangınzede ailelerin ihtiyaçlarını tespit ederek başta ev eşyası olmak üzere çeşitli yardımlarda bulundu. 2016 yılında Denizli merkezde 35, ilçelerde ise 30 olmak üzere yangına maruz kalmış toplam 65 ailenin küle dönen ev eşyaları sıfırdan döşenerek ihtiyaçları karşılandı.

 

 

Engelli vatandaşlar için seferber oldu

 

Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı da, 2016 yılında engelli vatandaşlara toplam 77 adet büyük boy tekerlekli sandalye, 11 adet küçük boy tekerlekli sandalye, 36 adet akülü sandalye, 10 adet tekerlekli 10 adet tekerleksiz olmak üzere 20 adet yürüteç, 17 adet beyaz baston ile 27 adet konuşan saat yardımında bulunuldu.

 

 

Dertlere derman oluyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bir iyilik hareketi olarak hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü olan Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kent merkezi ve ilçelerimizde çaresiz kardeşlerimizin dermanı oluyor. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi onbinlerce kişiye  ulaşan Sevgi Elimiz 125.000 vatandaşımızın yüzlerini güldürebilmenin ve hayır duaları almanın sevincini yaşadı. Bu güzellikte büyük payı olan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin örnek alarak gıpta ettiği bu iyilik hareketi daha da büyüyerek devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.