3D Sanal Gözlükler İle Gençler Arasında Kan Bağışına Dikkat Çekilecek

GÜNDEM 02.06.2017 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

3D Sanal Gözlükler İle Gençler Arasında Kan Bağışına Dikkat Çekilecek

Yürütülecek proje çerçevesinde zenginleştirilmiş “3D Sanal Gözlük” ile gençlere sanal gerçeklik yöntemiyle gençlere, bağışlanan kanın vücuttaki kahramanlığı gösterilecek.

Yürütülecek proje çerçevesinde zenginleştirilmiş “3D Sanal Gözlük” ile gençlere sanal gerçeklik yöntemiyle gençlere, bağışlanan kanın vücuttaki kahramanlığı gösterilecek.     Kan stoğunun sürekli azaldığına dikkat çekmek ve genç nesillerde düzenli kan bağışı algısının geliştirilmesi amacıyla Denizli Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi ile Türk Kızılayı Eskişehir ve Denizli Şube Başkanlıkları arasında protokol imzalandı.     Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Salih Amiroğlu, Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, Denizli Valiliği Proje Koordinatörü Murat Urhan ve diğer görevliler katıldı.   Türk Kızılayı Eskişehir Şubesinden Cafer Yıldırım, proje hakkında bilgiler vererek, 3 D Sanal Gözlük ile kanın vücuttaki dolaşımı ve insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, gençler arasında farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.   Projenin önemine değinen Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise “Türk Kızılayı gönüllü ve sürekli kan bağışı anlayışını toplumun her kesimine yayarak, toplumun ihtiyacı olan kanı; nitelikli, güvenli ve uluslararası standartlarda temin edip ulaşımını sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Türk insanının yardımseverliğini, insani değerlere verdiği önemi ve ülkemizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren öncü ve örnek bir kurumumuz olan Tüm Kızılay çalışanlarına, bu amaca doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin arasında imzalandı.
Yürütülecek proje çerçevesinde zenginleştirilmiş “3D Sanal Gözlük” ile gençlere sanal gerçeklik yöntemiyle gençlere, bağışlanan kanın vücuttaki kahramanlığı gösterilecek.

Yürütülecek proje çerçevesinde zenginleştirilmiş “3D Sanal Gözlük” ile gençlere sanal gerçeklik yöntemiyle gençlere, bağışlanan kanın vücuttaki kahramanlığı gösterilecek.

 

 

Kan stoğunun sürekli azaldığına dikkat çekmek ve genç nesillerde düzenli kan bağışı algısının geliştirilmesi amacıyla Denizli Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi ile Türk Kızılayı Eskişehir ve Denizli Şube Başkanlıkları arasında protokol imzalandı.

 

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Salih Amiroğlu, Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, Denizli Valiliği Proje Koordinatörü Murat Urhan ve diğer görevliler katıldı.

 

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesinden Cafer Yıldırım, proje hakkında bilgiler vererek, 3 D Sanal Gözlük ile kanın vücuttaki dolaşımı ve insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, gençler arasında farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

 

Projenin önemine değinen Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise “Türk Kızılayı gönüllü ve sürekli kan bağışı anlayışını toplumun her kesimine yayarak, toplumun ihtiyacı olan kanı; nitelikli, güvenli ve uluslararası standartlarda temin edip ulaşımını sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Türk insanının yardımseverliğini, insani değerlere verdiği önemi ve ülkemizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren öncü ve örnek bir kurumumuz olan Tüm Kızılay çalışanlarına, bu amaca doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin arasında imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.