7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali Sanatçıları Netleşti

KÜLTÜR 12.09.2017 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali Sanatçıları Netleşti

Çameli  Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenecek olan  7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali  katılacak olan sanatçılar netleşti.   14-15 Eylül  tarihlerinde düzenlenecek olan 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali  ünlü sanatçılar, Murat Başaran, Tuğba Karakuş, Sevgi Petek ve Ramazan Çelik  sahne alacak.   Çameli Belediyesi Önü Festival Alanında  olan etkinlikler kapsamında 14 Eylül  Perşembe  günü saat 20.00’de  Sevgi Petek  22.00’de Ramazan Çelik, 15 Eylül  Cuma  günü sevilen sanatçı Tuğba Karakuş hemen ardından  22.00’de Murat Başaran 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nde sahne alacaklar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Çameli  Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenecek olan  7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali  katılacak olan sanatçılar netleşti.

 

14-15 Eylül  tarihlerinde düzenlenecek olan 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali  ünlü sanatçılar, Murat Başaran, Tuğba Karakuş, Sevgi Petek ve Ramazan Çelik  sahne alacak.

 

Çameli Belediyesi Önü Festival Alanında  olan etkinlikler kapsamında 14 Eylül  Perşembe  günü saat 20.00’de  Sevgi Petek  22.00’de Ramazan Çelik, 15 Eylül  Cuma  günü sevilen sanatçı Tuğba Karakuş hemen ardından  22.00’de Murat Başaran 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nde sahne alacaklar.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.