7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivalinin son gününde yine coşku yüksekti

KÜLTÜR 16.09.2017 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

7.Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivalinin son gününde yine coşku yüksekti

7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali dün gece Tuğba Karakuş ve Murat Başaran Konseri ile son buldu.    İki gün süren festivalin Cuma günü düzenlenen Coşkunun yüksek olduğu kapanış günü programında, ayrıca festival kapsamında düzenlenen en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında ve Balık Tutma Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi..   KONSERE BÜYÜK İLGi   TRT sanatçısı Tuğba Karakuş türkü severleri coşturdu. Seyircilerin içine kadar giderek türkülerini seyircilerle birlikte seslendiren Karakuş, vatandaşları oyuna kaldırdı, Sahneye son olarak çıkan Pop Müziğinin sevilen sesi Murat Başaran, özellikle gençlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.   KATILIM İLK GÜNDEN YÜKSEKTİ   Festivalin 2. Gününde yoğun ilgi yaşandı. Yaklaşık 5000'kişinin katıldığı konser'de adım atacak yer kalmazken şehir dışından gelenler ile birlikte Çameli'de yoğunluk yaşandı. Telefonlarının ışıkları ile Başaran’ın şarkılarına eşlik eden gençler, yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatçıların sevilen şarkıları Sana Ölürüm, Alev Alev Mağdur, Nankör ve Gülümse Anne şarkılarını hayranları için seslendirdi Sahnede çok mutlu olduğu gözlenen sanatçı zaman zaman hareketli şarkılarla hem kendi oynadı hemde oynattı. Başaran Eski ve Yeni albümündeki şarkılarını seslendirirken hayranları da bu şarkılara eşlik ederek adeta vokal yaptı. Bir ara eline aldığı gitarla iki ayrı şarkı seslendiren geceye damga vurdu     EN GÜZEL ŞARKILAR ÇAMELİLİLER İÇİN   Tuğba Karakuş ve Murat Başaran’a çiçek ve hediye takdimi yapıldı. Tuğba Karakuş ve Murat Başaran, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hediye için Başkan Arslan’a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Başaran, Çameli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Çameli insanını sıcakkanlı olmasından dolayı Çameli’ye karşı ayrı bir sevgisinin bulunduğunu söyledi.     Programın sonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a, katılımları ve destekleri dolayısıyla katılımcılara plaket takdiminde bulundu.  

7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali dün gece Tuğba Karakuş ve Murat Başaran Konseri ile son buldu.

 

 İki gün süren festivalin Cuma günü düzenlenen Coşkunun yüksek olduğu kapanış günü programında, ayrıca festival kapsamında düzenlenen en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında ve Balık Tutma Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi..

 

KONSERE BÜYÜK İLGi

 

TRT sanatçısı Tuğba Karakuş türkü severleri coşturdu. Seyircilerin içine kadar giderek türkülerini seyircilerle birlikte seslendiren Karakuş, vatandaşları oyuna kaldırdı, Sahneye son olarak çıkan Pop Müziğinin sevilen sesi Murat Başaran, özellikle gençlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.

 

KATILIM İLK GÜNDEN YÜKSEKTİ

 

Festivalin 2. Gününde yoğun ilgi yaşandı. Yaklaşık 5000'kişinin katıldığı konser'de adım atacak yer kalmazken şehir dışından gelenler ile birlikte Çameli'de yoğunluk yaşandı. Telefonlarının ışıkları ile Başaran’ın şarkılarına eşlik eden gençler, yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatçıların sevilen şarkıları Sana Ölürüm, Alev Alev Mağdur, Nankör ve Gülümse Anne şarkılarını hayranları için seslendirdi Sahnede çok mutlu olduğu gözlenen sanatçı zaman zaman hareketli şarkılarla hem kendi oynadı hemde oynattı. Başaran Eski ve Yeni albümündeki şarkılarını seslendirirken hayranları da bu şarkılara eşlik ederek adeta vokal yaptı. Bir ara eline aldığı gitarla iki ayrı şarkı seslendiren geceye damga vurdu

 

 

EN GÜZEL ŞARKILAR ÇAMELİLİLER İÇİN

 

Tuğba Karakuş ve Murat Başaran’a çiçek ve hediye takdimi yapıldı. Tuğba Karakuş ve Murat Başaran, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hediye için Başkan Arslan’a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Başaran, Çameli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Çameli insanını sıcakkanlı olmasından dolayı Çameli’ye karşı ayrı bir sevgisinin bulunduğunu söyledi.

 

 

Programın sonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a, katılımları ve destekleri dolayısıyla katılımcılara plaket takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.