Irlıganlı'da tek katlı ev kül oldu

DENİZLİ 25.11.2016 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Irlıganlı'da tek katlı ev kül oldu

Irlıganlı'da tek katlı ev kül oldu / denizli haber / denizli 20 haber

 Denizli Pamukkale İlçesi’nde 75 yaşındaki yaşlı kadının tek katlı evinde çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.   Yangın, Irlıganlı 1052 sokakta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek katlı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 75 yaşındaki Arzu Aksoy isimli yaşlı kadın evde otururken evden dumanlar yükselmeye başladı. Bir süre sonra dumanların yerini alevlerin yükseldiğini gören komşuları yanan eve girerek yaşlı kadını dışarı çıkardı. Çıkan yangın hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.  Yangının bitişikteki evlere sıçramadan söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken yangından herhangi bir can kaybı yaşanmadı.   VALİ ALTIPARMAK TALİMAT VERDİ Çıkan yangından dolayı 75 yaşındaki Arzu Aksoy’un evi kullanılmaz hale geldi. Vali Altıparmak olaydan haber alır almaz Pamukkale Kaymakamlığı’na talimat vererek her türlü yardımın yapılması ve mağduriyetin giderilmesi için gerekli imkanların sağlanmasını istedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Sorumlu Müdür Selma Yıldız, evi yanan vatandaşımızın her türlü ihtiyacı karşılanacağını belirtti.   Çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Irlıganlı'da tek katlı ev kül oldu / denizli haber / denizli 20 haber

 Denizli Pamukkale İlçesi’nde 75 yaşındaki yaşlı kadının tek katlı evinde çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.

 

Yangın, Irlıganlı 1052 sokakta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek katlı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 75 yaşındaki Arzu Aksoy isimli yaşlı kadın evde otururken evden dumanlar yükselmeye başladı. Bir süre sonra dumanların yerini alevlerin yükseldiğini gören komşuları yanan eve girerek yaşlı kadını dışarı çıkardı. Çıkan yangın hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.  Yangının bitişikteki evlere sıçramadan söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken yangından herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

 

VALİ ALTIPARMAK TALİMAT VERDİ

Çıkan yangından dolayı 75 yaşındaki Arzu Aksoy’un evi kullanılmaz hale geldi. Vali Altıparmak olaydan haber alır almaz Pamukkale Kaymakamlığı’na talimat vererek her türlü yardımın yapılması ve mağduriyetin giderilmesi için gerekli imkanların sağlanmasını istedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Sorumlu Müdür Selma Yıldız, evi yanan vatandaşımızın her türlü ihtiyacı karşılanacağını belirtti.

 

Çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.