Işıklı Göl ile ilgili önemli karar Resmi Gazete’de yayımlandı

DENİZLİ 17.10.2020 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Işıklı Göl ile ilgili önemli karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Çivril’deki Işıklı Gölü, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre doğal sit nitelikli ve sürdürülebilir doğal koruma alanı olarak tescil ve ilan edildi.   Resmi Gazete’de bugün yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü, tarafından Çivril’deki Işıklı Gölü “Doğal Sit Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Koruma Alanı” olarak tescil ve ilan edildi.   Konuyla ilgili kararı sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Resmi Gazete’de bugün yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre Çivril’deki Işıklı Gölü “Doğal Sit Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Koruma Alanı” olarak tescil ve ilan edilmiştir. Denizli’mizin doğal alanları doğal kalacak, koruyoruz.” İfadelerine yer verdi.  

Çivril’deki Işıklı Gölü, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre doğal sit nitelikli ve sürdürülebilir doğal koruma alanı olarak tescil ve ilan edildi.

 

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü, tarafından Çivril’deki Işıklı Gölü “Doğal Sit Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Koruma Alanı” olarak tescil ve ilan edildi.

 

Konuyla ilgili kararı sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Resmi Gazete’de bugün yayımlanan Tabiat Varlıkları Koruma Kararına göre Çivril’deki Işıklı Gölü “Doğal Sit Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Koruma Alanı” olarak tescil ve ilan edilmiştir. Denizli’mizin doğal alanları doğal kalacak, koruyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.