AB Proje Ortaklarımızı Ağırlıyoruz

EĞİTİM 14.10.2016 - 17:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AB Proje Ortaklarımızı Ağırlıyoruz

denizli haber / denizli 20 haber / AB Proje Ortaklarımızı Ağırlıyoruz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, yerel ortaklığını Ay Yıldız Özel Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nin yaptığı, Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan, Romanya’nın ortak olduğu "Eğitim Ortamlarına Hayvanların Entegrasyonu" adlı projesinin Türkiye ayağı ilimizde gerçekleşiyor.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AB projesinin ilimiz programı kapsamında Avrupalı eğitimcileri makamında kabul etti.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz proje ile ilgili yaptığı açıklamalarda “Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan, Romanya okullarının temsilcilerinden oluşan 11 kişilik öğretmen heyeti özel eğitimin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi için ilimizde bulunan özel eğitim kurumlarını ziyaret ediyorlar. İlk olarak Polis Amca Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu daha sonra Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine gittiler. Ülkemizde kurulan ilk özel eğitim anaokulu olma özelliğini taşıyan Özel Eğitim Anaokulu'nu da ziyaret edeceklerdir. İki yıldır sürdürülen proje kapsamında 5 toplantı yapılmış olup, 2016-2017 yılının ilk toplantısı ilimizde gerçekleştiriliyor. Proje ile özel eğitime muhtaç öğrencilerimizin eğitiminde hayvanların kullanımı ile sosyal entegrasyonlarının gerçekleştirilmesi hedefleniyor” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / AB Proje Ortaklarımızı Ağırlıyoruz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, yerel ortaklığını Ay Yıldız Özel Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nin yaptığı, Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan, Romanya’nın ortak olduğu "Eğitim Ortamlarına Hayvanların Entegrasyonu" adlı projesinin Türkiye ayağı ilimizde gerçekleşiyor.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AB projesinin ilimiz programı kapsamında Avrupalı eğitimcileri makamında kabul etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz proje ile ilgili yaptığı açıklamalarda “Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan, Romanya okullarının temsilcilerinden oluşan 11 kişilik öğretmen heyeti özel eğitimin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi için ilimizde bulunan özel eğitim kurumlarını ziyaret ediyorlar. İlk olarak Polis Amca Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu daha sonra Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine gittiler. Ülkemizde kurulan ilk özel eğitim anaokulu olma özelliğini taşıyan Özel Eğitim Anaokulu'nu da ziyaret edeceklerdir. İki yıldır sürdürülen proje kapsamında 5 toplantı yapılmış olup, 2016-2017 yılının ilk toplantısı ilimizde gerçekleştiriliyor. Proje ile özel eğitime muhtaç öğrencilerimizin eğitiminde hayvanların kullanımı ile sosyal entegrasyonlarının gerçekleştirilmesi hedefleniyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.