Abalı Denizlispor’dan Başkanlara ziyaret

SPOR 12.04.2019 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abalı Denizlispor’dan Başkanlara ziyaret

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu, ilçe belediyelerde göreve başlayan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.   Şehrimizi başarıyla temsil eden Abalı Denizlispor’un Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Çal Belediye Başkanlığına seçilen Fethi Akcan’a ve Çivril Belediye Başkanlığına seçilen Niyazi Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Abalı Denizlispor’un Denizli için olmazsa olmaz olduğuna dikkat çeken Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan; ”Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum, Denizlispor bir taraftan şehrimizin marka değerini üst seviyelere taşırken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, halkımızın yüzünü güldürüyor. Bizler de Denizlispor’un başarılarına ortak olmak için desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.     Çal ziyaretinin ardından Çivril’e gereçek Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret eden Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vural’a görevinde başarı dileklerinde bulundu.   Abalı Denizlispor’un bu sezon gösterdiği performans ile süper ligi hakettiğini belirten Başkan Vural, “Artık süper lig için gün sayıyoruz. Bundan sonra süper ligde kalıcı olmak için çalışmalar yapılmalıdır. Yönetim kurulunuzun çalışmalarınızı beğeniyor ve takdir ediyorum. Abalı Denizlispor’un süper ligde şehrimizi kalıcı olarak temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.     Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Abalı Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Takımımız bu sene şehrin kenetlenmesine yardımcı oldu. Stadımız doluyor, taraftarımızın yüzü gülüyor. Bu başarı tüm Denizli’nin başarısıdır. İlçe belediyelerimizin destekleri ile süper lige çıkarak, başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.     Ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getiren Fethi Akcan ve Niyazi Vural, Abalı Denizlispor yönetim kuruluna teşekkür etti.

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu, ilçe belediyelerde göreve başlayan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

 

Şehrimizi başarıyla temsil eden Abalı Denizlispor’un Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Çal Belediye Başkanlığına seçilen Fethi Akcan’a ve Çivril Belediye Başkanlığına seçilen Niyazi Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Abalı Denizlispor’un Denizli için olmazsa olmaz olduğuna dikkat çeken Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan; ”Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum, Denizlispor bir taraftan şehrimizin marka değerini üst seviyelere taşırken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, halkımızın yüzünü güldürüyor. Bizler de Denizlispor’un başarılarına ortak olmak için desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Çal ziyaretinin ardından Çivril’e gereçek Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret eden Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vural’a görevinde başarı dileklerinde bulundu.

 

Abalı Denizlispor’un bu sezon gösterdiği performans ile süper ligi hakettiğini belirten Başkan Vural, “Artık süper lig için gün sayıyoruz. Bundan sonra süper ligde kalıcı olmak için çalışmalar yapılmalıdır. Yönetim kurulunuzun çalışmalarınızı beğeniyor ve takdir ediyorum. Abalı Denizlispor’un süper ligde şehrimizi kalıcı olarak temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

 

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Abalı Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Takımımız bu sene şehrin kenetlenmesine yardımcı oldu. Stadımız doluyor, taraftarımızın yüzü gülüyor. Bu başarı tüm Denizli’nin başarısıdır. İlçe belediyelerimizin destekleri ile süper lige çıkarak, başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getiren Fethi Akcan ve Niyazi Vural, Abalı Denizlispor yönetim kuruluna teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.