Abalı Denizlispor’dan Keçeci’ye tepki!

SPOR 17.05.2019 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abalı Denizlispor’dan Keçeci’ye tepki!

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin “Açık Mektup” isimli başlıkla yaptığı açıklamaya, Abalı Denizlispor Yönetimi ve Başkan Ali Çetin’den tepki geldi, Yapılan açıklamada “Sanayi Odası Başkanımız Sn. Müjdat Keçeci Bey’in açıklamalarını hayretler içinde okumuş bulunmaktayız.” denildi.   Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada; “Bu sezon içinde kulüpte görev almayan, ne şartlarda mücadele ettiğimizi görmeyen, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzun çalışmalarını hiç görmeyen birisinin bu açıklamaları yapması gayet doğaldır.   Henüz şampiyonluk kupamızı bile elimize almadan, sevincimizi taraftarımız ile paylaşmadan, yıllardır beklenen bir coşkunun programı bile yapılmadan bu açıklamaların yapılması son derece düşündürücüdür.   Kulüp Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz örnek bir faaliyet ortaya koymuştur. Merak ediyor ve sizlere soruyoruz? Sizin ve ailenizin bugüne kadar Denizlispor’a bir faydası bulunmuş mudur? “Siz yeterince sıkıntı çektiniz, siz hak ettiniz, siz devam edin” demenizi beklemiyorduk. Ancak en azından sussaydınız biz sizi takdir ederdik. Hal böyle olunca, sizleri maalesef kınamaktan başka bir şey yapamıyoruz.   Kulübümüzde 7 gün 24 saat çalışan ve üstün mücadele örneği göstererek, 9 yıl aradan sonra şampiyon olan bir takımın yöneticileriyiz. Yöneticilerimiz arasında kayınpeder parasıyla adam niyetine geçen birisi yoktur. Sizden bir fayda beklemiyoruz, bizlere gölge etmeyin yeter” ifadelerine yer verildi.   KEÇECİ'NİN YAPTIĞI O AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN!  

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin “Açık Mektup” isimli başlıkla yaptığı açıklamaya, Abalı Denizlispor Yönetimi ve Başkan Ali Çetin’den tepki geldi, Yapılan açıklamada “Sanayi Odası Başkanımız Sn. Müjdat Keçeci Bey’in açıklamalarını hayretler içinde okumuş bulunmaktayız.” denildi.

 

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada; “Bu sezon içinde kulüpte görev almayan, ne şartlarda mücadele ettiğimizi görmeyen, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzun çalışmalarını hiç görmeyen birisinin bu açıklamaları yapması gayet doğaldır.

 

Henüz şampiyonluk kupamızı bile elimize almadan, sevincimizi taraftarımız ile paylaşmadan, yıllardır beklenen bir coşkunun programı bile yapılmadan bu açıklamaların yapılması son derece düşündürücüdür.

 

Kulüp Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz örnek bir faaliyet ortaya koymuştur. Merak ediyor ve sizlere soruyoruz? Sizin ve ailenizin bugüne kadar Denizlispor’a bir faydası bulunmuş mudur? “Siz yeterince sıkıntı çektiniz, siz hak ettiniz, siz devam edin” demenizi beklemiyorduk. Ancak en azından sussaydınız biz sizi takdir ederdik. Hal böyle olunca, sizleri maalesef kınamaktan başka bir şey yapamıyoruz.

 

Kulübümüzde 7 gün 24 saat çalışan ve üstün mücadele örneği göstererek, 9 yıl aradan sonra şampiyon olan bir takımın yöneticileriyiz. Yöneticilerimiz arasında kayınpeder parasıyla adam niyetine geçen birisi yoktur. Sizden bir fayda beklemiyoruz, bizlere gölge etmeyin yeter” ifadelerine yer verildi.

 

KEÇECİ'NİN YAPTIĞI O AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.