Abalı Denizlispor geleceğin yıldızlarını arıyor

SPOR 11.04.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abalı Denizlispor geleceğin yıldızlarını arıyor

Son dönemde altyapıdan yetişen oyuncuları ile önemli başarılar kazanan Abalı Denizlispor, 2006 - 2013 doğumlu geleceğin yıldız oyuncularını aramaya devam ediyor.   Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Çoşkun, Altyapı Futbol Okulu kayıtlarının 12 ay boyunca devam ettiğini belirterek, öğrencilere futbolun temel altyapısının yanı sıra Abalı Denizlispor sevgisinin aşılanacağını söyledi.   Abalı Denizlispor’un altyapıdan yetişecek genç oyunculara ihtiyacının olduğunu belirten Çoşkun, “Bu sene yakaladığımız başarının önemli mimarları altyapıdan çıkan oyuncularımız Alperen Babacan, Recep Niyaz gibi evlatlarımız oldu. Kadromuzda altyapıdan çıkan birçok oyuncumuz var. Bu bağlamda biz de altyapının önemini biliyor ve gereken değeri gösteriyoruz. Çocuklarımızın Altyapı Futbol Okullarımıza gelmesini ve yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz” diye konuştu.     2006-2013 doğumlu yıldız adayları Denizlispor Doğan Demircioğlu Altyapı Tesisleri’ne gelerek kayıt bürosundan futbol okullarına kayıt olabiliyor. Cumartesi ve Pazar günleri uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen antrenmanlar ve kayıt işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi 0545 669 1966 no’lu telefondan öğrenilebilecek.  

Son dönemde altyapıdan yetişen oyuncuları ile önemli başarılar kazanan Abalı Denizlispor, 2006 - 2013 doğumlu geleceğin yıldız oyuncularını aramaya devam ediyor.

 

Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Çoşkun, Altyapı Futbol Okulu kayıtlarının 12 ay boyunca devam ettiğini belirterek, öğrencilere futbolun temel altyapısının yanı sıra Abalı Denizlispor sevgisinin aşılanacağını söyledi.

 

Abalı Denizlispor’un altyapıdan yetişecek genç oyunculara ihtiyacının olduğunu belirten Çoşkun, “Bu sene yakaladığımız başarının önemli mimarları altyapıdan çıkan oyuncularımız Alperen Babacan, Recep Niyaz gibi evlatlarımız oldu. Kadromuzda altyapıdan çıkan birçok oyuncumuz var. Bu bağlamda biz de altyapının önemini biliyor ve gereken değeri gösteriyoruz. Çocuklarımızın Altyapı Futbol Okullarımıza gelmesini ve yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz” diye konuştu.

 

 

2006-2013 doğumlu yıldız adayları Denizlispor Doğan Demircioğlu Altyapı Tesisleri’ne gelerek kayıt bürosundan futbol okullarına kayıt olabiliyor. Cumartesi ve Pazar günleri uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen antrenmanlar ve kayıt işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi 0545 669 1966 no’lu telefondan öğrenilebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.