ABD ve İsrail’in Kürdistan hayali Afrin’de yok edildi”

SİYASET 03.02.2018 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ABD ve İsrail’in Kürdistan hayali Afrin’de yok edildi”

MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Yörükler Derneği’nin Afrin operasyonunda görev alan ve bugüne kadarki vatan savunmasında şehit düşen Mehmetçik’e dua ve destek için düzenlediği hayır etkinliğine katıldı.   Denizli Yörükler Derneği’nin Mehmetçiğimize destek amacıyla düzenlediği hayır’a katılıp, Afrin operasyonuna katılan askerlerimize ve tüm şehitlerimize dua eden MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Türkiye düşmanlarının bu operasyonla darmadağın edildiğini söyledi.   Daha önce gerçekleştirilen Fırat kalkanı ve 15 gündür devam eden Afrin Operasyonu’nun Türkiye için önemine değinen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “Bu 2 önemli operasyon, Amerika ve İsrail’in Kürdistan hayalini yerle bir etmiştir. Türk Hükümeti ve Türk Askerinin çelik gibi iradesini ve gücünü ensesinde hisseden bu dost gibi görünen düşman ülkeler, Türkiye’nin kararlı adımlarıyla adeta hezimete uğramışladır. Türk, insanının sabrını ölçmeye kalkanlar; Fırat ve Afrin operasyonuyla da gereken cevabı almıştır. Hiçbir ülke Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit etmeye kalkmasın. Biz hiçbir millete benzemeyiz. Kimsenin hesabı bize uymaz.” dedi.

MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Yörükler Derneği’nin Afrin operasyonunda görev alan ve bugüne kadarki vatan savunmasında şehit düşen Mehmetçik’e dua ve destek için düzenlediği hayır etkinliğine katıldı.

 

Denizli Yörükler Derneği’nin Mehmetçiğimize destek amacıyla düzenlediği hayır’a katılıp, Afrin operasyonuna katılan askerlerimize ve tüm şehitlerimize dua eden MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Türkiye düşmanlarının bu operasyonla darmadağın edildiğini söyledi.

 

Daha önce gerçekleştirilen Fırat kalkanı ve 15 gündür devam eden Afrin Operasyonu’nun Türkiye için önemine değinen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “Bu 2 önemli operasyon, Amerika ve İsrail’in Kürdistan hayalini yerle bir etmiştir. Türk Hükümeti ve Türk Askerinin çelik gibi iradesini ve gücünü ensesinde hisseden bu dost gibi görünen düşman ülkeler, Türkiye’nin kararlı adımlarıyla adeta hezimete uğramışladır. Türk, insanının sabrını ölçmeye kalkanlar; Fırat ve Afrin operasyonuyla da gereken cevabı almıştır. Hiçbir ülke Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit etmeye kalkmasın. Biz hiçbir millete benzemeyiz. Kimsenin hesabı bize uymaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.