Abdülkadir Uslu Ve Yönetimi Güven Tazeledi.

DENİZLİ 26.04.2018 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abdülkadir Uslu Ve Yönetimi Güven Tazeledi.

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Abdülkadir Uslu ve yönetimi güven tazeledi.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Genel Başkan Abdülkadir Uslu ve yönetimi güven tazeledi. Tek listeyle girilen seçimde emekli öğretmen şair-yazar Mehmet Aslan yönetim kuruluna, emekli öğretmen şair Kadir Yatağan Denetim kuruluna giren yeni isimler oldu.   Genel kurul sonrasında konuşan Abdülkadir Uslu üyelere teşekkür etti. Uslu: “YAZ-AR-BİR yakaladığı ivmeyi devam ettirecektir. Seviyeli, düzeyli etkinliklerimiz programladığımız gibi devam edecektir. Hizmet içi eğitim diye yorumladığımız atölye çalışmalarımız da sürdürülecektir. Her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz “Şiirini Al da Gel! Denizli Şiir Günü” türkü ve şiir dinletilerimiz genişletilerek sürdürülecektir.   YAZ-AR-BİR nitelikli yazarların, şairlerin, sanatçıların olduğu bir dernektir. Yeni üye kaydında hassasiyetimiz devam edecektir.  Başardıklarımız mensubiyet duygusu üst düzeyde olan siz değerli arkadaşlarımla mümkün olmuştur. Destekleriniz ve katkılarınız için yönetim ve denetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Başarı birliğin sonucudur. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Saygılarımla.”     Genel kurul sonrasında toplanan yeni yönetim ve denetim kurulu görev dağılımını yaptı. Abdülkadir Uslu başkanlığında yönetim kurulu ve denetleme kurulu görev dağılımı şu şekilde oldu:   Yönetim Kurulu:   Abdülkadir Uslu (Genel Başkan), Hüsamettin Tat (Genel Başkan Yardımcısı), Sadık Dağdeviren(Genel Sekreter), Reyhan Pervanlar Karaalp (Muhasip Üye), Mehmet Aslan (Üye). Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Abdullah Aksoy, Melahat Kuzu, Mustafa Demirci Denetleme Kurulu: Yakup Pekel (Başkan), Kadir Yatağan (Başkan Yardımcısı), Enver Bilki (Üye) Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Fatma Uçarlar, Ahmet Sarı, Ünal Şöhret Dirlik.      

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Abdülkadir Uslu ve yönetimi güven tazeledi. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Genel Başkan Abdülkadir Uslu ve yönetimi güven tazeledi. Tek listeyle girilen seçimde emekli öğretmen şair-yazar Mehmet Aslan yönetim kuruluna, emekli öğretmen şair Kadir Yatağan Denetim kuruluna giren yeni isimler oldu.

 

Genel kurul sonrasında konuşan Abdülkadir Uslu üyelere teşekkür etti. Uslu: “YAZ-AR-BİR yakaladığı ivmeyi devam ettirecektir. Seviyeli, düzeyli etkinliklerimiz programladığımız gibi devam edecektir. Hizmet içi eğitim diye yorumladığımız atölye çalışmalarımız da sürdürülecektir. Her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz “Şiirini Al da Gel! Denizli Şiir Günü” türkü ve şiir dinletilerimiz genişletilerek sürdürülecektir.

 

YAZ-AR-BİR nitelikli yazarların, şairlerin, sanatçıların olduğu bir dernektir. Yeni üye kaydında hassasiyetimiz devam edecektir.  Başardıklarımız mensubiyet duygusu üst düzeyde olan siz değerli arkadaşlarımla mümkün olmuştur. Destekleriniz ve katkılarınız için yönetim ve denetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Başarı birliğin sonucudur. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Saygılarımla.”

 

 

Genel kurul sonrasında toplanan yeni yönetim ve denetim kurulu görev dağılımını yaptı. Abdülkadir Uslu başkanlığında yönetim kurulu ve denetleme kurulu görev dağılımı şu şekilde oldu:

 

Yönetim Kurulu:

 

Abdülkadir Uslu (Genel Başkan), Hüsamettin Tat (Genel Başkan Yardımcısı), Sadık Dağdeviren(Genel Sekreter), Reyhan Pervanlar Karaalp (Muhasip Üye), Mehmet Aslan (Üye).

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Abdullah Aksoy, Melahat Kuzu, Mustafa Demirci

Denetleme Kurulu:

Yakup Pekel (Başkan), Kadir Yatağan (Başkan Yardımcısı), Enver Bilki (Üye)

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:

Fatma Uçarlar, Ahmet Sarı, Ünal Şöhret Dirlik.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.