Acı Haber Şemdinli'den: 2 Asker Şehit

GÜNDEM 11.06.2016 - 07:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Acı Haber Şemdinli'den: 2 Asker Şehit

Şemdinli'de PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açtığı Tekeli Taburu üst bölgesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Tekeli Taburu'na bağlı üst bölgeye PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı. ASKER ANINDA KARŞILIK VERDİ Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'ne bağlı Tekeli Mezrası yakınlarındaki Tekeli Tabur Komutanlığı üs bölgesine, bu akşam PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI Çatışmanın ardından kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın yakınlarına acı haber ulaştı. Şemdinli'nin Tekeli Askeri Üs Bölgesine teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ardıç'ın (25) Bitlis'in Ahlat ilçesindeki yakınlarına şehadet haberi verildi. Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve diğer ilgililer, şehidin Kırklar Mahallesi'ndeki evine giderek annesi Sevim, eşi Ayşe Ardıç ve kardeşlerine acı haberi iletti. Türk bayrağının asıldığı şehidin evine, ailenin yakınları ve komşuları taziyeye geldi. Şehit Ardıç'ın yaklaşık bir aylık evli olduğu öğrenildi.
Şemdinli'de PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açtığı Tekeli Taburu üst bölgesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Tekeli Taburu'na bağlı üst bölgeye PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı.

ASKER ANINDA KARŞILIK VERDİ

Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'ne bağlı Tekeli Mezrası yakınlarındaki Tekeli Tabur Komutanlığı üs bölgesine, bu akşam PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Çatışmanın ardından kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın yakınlarına acı haber ulaştı.

Şemdinli'nin Tekeli Askeri Üs Bölgesine teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ardıç'ın (25) Bitlis'in Ahlat ilçesindeki yakınlarına şehadet haberi verildi.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve diğer ilgililer, şehidin Kırklar Mahallesi'ndeki evine giderek annesi Sevim, eşi Ayşe Ardıç ve kardeşlerine acı haberi iletti. Türk bayrağının asıldığı şehidin evine, ailenin yakınları ve komşuları taziyeye geldi. Şehit Ardıç'ın yaklaşık bir aylık evli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.