Acil Servis önünde taşlı sopalı kavga!

ASAYİŞ 28.08.2020 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acil Servis önünde taşlı sopalı kavga!

Denizli Devlet Hastanesi’nde iki gurup arasında çıkan taşlı sopalı kavga korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kavgaya karışan birçok kişi çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bugün Devlet Hastanesi Acil Servis önünde 15-20 kişilik iki grup arasında henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı tartışma, ardından taşlı sopalı kavgaya dönüştü.  Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı kavgada taşlar sopalar havada uçuştu. Kavga esnasında kadınlarında olduğu ve tarafları ayırmaya çalıştıkları olayda alınan darbelerde birçok kişi yaralandı.     Tarafları ayırmanın güç olduğu kavga olay yerine gelen çok sayıda polis ekiplerinin müdahalesi ile önlendi.  O esnada polis ekipleri öfkeli grubu Çocuk Acil kısmında bir süre tutarak olaya karışan kişileri sakinleştirdi. Polis ekipleri kavgaya karışan 4 şahsı ise gözaltına aldı.    

Denizli Devlet Hastanesi’nde iki gurup arasında çıkan taşlı sopalı kavga korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kavgaya karışan birçok kişi çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün Devlet Hastanesi Acil Servis önünde 15-20 kişilik iki grup arasında henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı tartışma, ardından taşlı sopalı kavgaya dönüştü.  Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı kavgada taşlar sopalar havada uçuştu. Kavga esnasında kadınlarında olduğu ve tarafları ayırmaya çalıştıkları olayda alınan darbelerde birçok kişi yaralandı.

 

 

Tarafları ayırmanın güç olduğu kavga olay yerine gelen çok sayıda polis ekiplerinin müdahalesi ile önlendi.  O esnada polis ekipleri öfkeli grubu Çocuk Acil kısmında bir süre tutarak olaya karışan kişileri sakinleştirdi. Polis ekipleri kavgaya karışan 4 şahsı ise gözaltına aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.