Acil Terörle Mücadele Akademisi Kurulmalı!

DİĞER 23.12.2016 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acil Terörle Mücadele Akademisi Kurulmalı!

denizli haber / denizli 20 haber / Acil Terörle Mücadele Akademisi Kurulmalı!

Halk arasında bir deyim vardır. “Hırsız eve girdikten sonra kapı sürgülemenin ne faydası var.” Çok faydası var. Türkiye Devleti, Askeriyle, Korucusuyla, Polisiyle, Vatandaşlarıyla el birliğiyle teröristlerle mücadele etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ‘Seferberlik” ilan etti. Ama yetersiz geliyor. İstihbarat zafiyeti ön planda. Terör eğitimsizliği ön planda bu nedenle gerekirse Askerimize, Polisimize gerilla eğitimi verilmelidir…   ADLİ BİLİMCİLER KONUŞMAYA BAŞLADI    Prof. Hancı; “Acilen terörle mücadele akademisi kurulmalıdır!” diyor. Prof. Dr. Hamit Hancı İzmir’den benim çok iyi konuştuğum dostum. Yıllarını Adli olaylara Adli Tıp’a ayırdı. Dernek kurdu ve Başkanlığını yapıyor. Bakın Prof Dr. Hancı bu konuda ne diyor. Devletin bu sözlere kulak vermesi lazım… Adli Bilimciler Derneği Başkanı ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı; “Türkiye’de terörle mücadele kalitesinin artırılması, bilimsel yöntemle etkinliğinin geliştirilmesi, alanda çalışanlarla, bilimsel olarak araştırma yapanların bir araya gelerek bilgilerin paylaşılması için bir akademi kurulması ve buradan yetişen özel kuvvetler terörle bilinçli olarak mücadele etmelidir” diyor…    YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / Acil Terörle Mücadele Akademisi Kurulmalı!

Halk arasında bir deyim vardır. “Hırsız eve girdikten sonra kapı sürgülemenin ne faydası var.” Çok faydası var. Türkiye Devleti, Askeriyle, Korucusuyla, Polisiyle, Vatandaşlarıyla el birliğiyle teröristlerle mücadele etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ‘Seferberlik” ilan etti. Ama yetersiz geliyor. İstihbarat zafiyeti ön planda. Terör eğitimsizliği ön planda bu nedenle gerekirse Askerimize, Polisimize gerilla eğitimi verilmelidir…

 

ADLİ BİLİMCİLER KONUŞMAYA BAŞLADI

 

 Prof. Hancı; “Acilen terörle mücadele akademisi kurulmalıdır!” diyor. Prof. Dr. Hamit Hancı İzmir’den benim çok iyi konuştuğum dostum. Yıllarını Adli olaylara Adli Tıp’a ayırdı. Dernek kurdu ve Başkanlığını yapıyor. Bakın Prof Dr. Hancı bu konuda ne diyor. Devletin bu sözlere kulak vermesi lazım… Adli Bilimciler Derneği Başkanı ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı; “Türkiye’de terörle mücadele kalitesinin artırılması, bilimsel yöntemle etkinliğinin geliştirilmesi, alanda çalışanlarla, bilimsel olarak araştırma yapanların bir araya gelerek bilgilerin paylaşılması için bir akademi kurulması ve buradan yetişen özel kuvvetler terörle bilinçli olarak mücadele etmelidir” diyor… 

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.