Acımayam'da cinayet zanlısı 2 kişi tutuklandı

DENİZLİ 08.04.2018 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acımayam'da cinayet zanlısı 2 kişi tutuklandı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde geçtiğimiz hafta tüfekle öldürülen Mutlu Aysel cinayeti ile ilgili eşi ve bacanağı gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen eşi ve bacanağı tutuklandı.   Olay, 3 Nisan Salı günü gece 22.00 sıralarında meydana geldi. Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi Yenice mevkiinde meydana gelen olayda, Mutlu Aysel (38) isimli şahsın ikametinden silah sesleri geldiğini duyan yakınları, evin yanındaki ağılın önünde şahsı kanlar içinde bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Ekipler sağ omuzu ve ayağından av tüfeği ile vurulan Aysel’in öldüğünü belirlemişti.    Çiftçilik yaptığı belirtilen Aysel’in ölümüyle ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Aysel'in eşi Z.A. ile ilişkisi olduğu öne sürülen Erdal E.'yi gözaltına aldı. Erdal E.'nin, Z.A.'nın ablasıyla evli olduğu kaydedildi.   Yasak aşk cinayetine kurban giden Mutlu Aysel’in katil zanlısı olarak mahkemeye sevk edilen eşi Z.A ve bacanağı Erdal E. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Kaynak: (Acıpayamgazetesi.com)

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde geçtiğimiz hafta tüfekle öldürülen Mutlu Aysel cinayeti ile ilgili eşi ve bacanağı gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen eşi ve bacanağı tutuklandı.

 
Olay, 3 Nisan Salı günü gece 22.00 sıralarında meydana geldi. Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi Yenice mevkiinde meydana gelen olayda, Mutlu Aysel (38) isimli şahsın ikametinden silah sesleri geldiğini duyan yakınları, evin yanındaki ağılın önünde şahsı kanlar içinde bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Ekipler sağ omuzu ve ayağından av tüfeği ile vurulan Aysel’in öldüğünü belirlemişti.

 

 Çiftçilik yaptığı belirtilen Aysel’in ölümüyle ilgili jandarma tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Aysel'in eşi Z.A. ile ilişkisi olduğu öne sürülen Erdal E.'yi gözaltına aldı. Erdal E.'nin, Z.A.'nın ablasıyla evli olduğu kaydedildi.

 

Yasak aşk cinayetine kurban giden Mutlu Aysel’in katil zanlısı olarak mahkemeye sevk edilen eşi Z.A ve bacanağı Erdal E. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: (Acıpayamgazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.