Acıpayam’a Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurulacak

EKONOMİ 25.10.2018 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam’a Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurulacak

TOBB bağlı Denizli İli Oda ve Borsaları yönetim kurulu toplantısı Acıpayam’da yapıldı.   Toplantıya Acıpayam Ticaret Odası ev sahipliği yaptı.Toplantıya Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili Selim Kasapoğlu, Acpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Buldan Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Acıkara, Sarayköy Ticaret Odası Başkanı Orhan Dikici, Babadağ Ticaret Odası Başkanı Fatih Karakurt ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.     Acıpayam Ticaret Odası Toplantı Salonundaki toplantıda, enflasyonla topyekün mücadele yapılması için üyeler bilgilendirildi ve kampanyaya katılması teşvik edildi.Denizli ve Acıpayam ilçesinin ekonomik durumunun değerlendirildiği toplantıda Acıpayam-Serinhisar arasında uygun bir yerde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması konuşuldu ve kurulması için çalışma başlatılmasının uygun olduğu benimsendi. Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu toplantı sonrası konukları Ucarı Göletinde ağırladı.  

TOBB bağlı Denizli İli Oda ve Borsaları yönetim kurulu toplantısı Acıpayam’da yapıldı.

 

Toplantıya Acıpayam Ticaret Odası ev sahipliği yaptı.Toplantıya Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili Selim Kasapoğlu, Acpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Buldan Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Acıkara, Sarayköy Ticaret Odası Başkanı Orhan Dikici, Babadağ Ticaret Odası Başkanı Fatih Karakurt ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Acıpayam Ticaret Odası Toplantı Salonundaki toplantıda, enflasyonla topyekün mücadele yapılması için üyeler bilgilendirildi ve kampanyaya katılması teşvik edildi.Denizli ve Acıpayam ilçesinin ekonomik durumunun değerlendirildiği toplantıda Acıpayam-Serinhisar arasında uygun bir yerde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması konuşuldu ve kurulması için çalışma başlatılmasının uygun olduğu benimsendi. Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu toplantı sonrası konukları Ucarı Göletinde ağırladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.