Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi

DENİZLİ 07.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi

Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirerek 2016 yılı faaliyetlerini sonlandırdı.   Acıpayam Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda maddeler görüşüldü.   Toplantı sonunda meclis üyelerinin yeni yılını tebrik eden Başkan Şevkan , ‘’Meclisimizde grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), mensup meclis üyelerimiz ile uyum içerisinde çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Her birine yürekten teşekkür ediyorum.   Acıpayam Belediye Meclisi tüm meclis üyelerinin söz hakkına sahip olduğu demokratik bir anlayış içerisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 2014 Mart ayından bu yana geçen 2 buçuk yıl içerisinde ilçe halkımızın yararına olacak birçok çalışmaya meclis üyelerimiz ile birlikte imza attık. 2017 yılında da devam edeceğiz. Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk, başarı ve barış getirmesi dileğiyle, tüm meclis üyelerimiz başta olmak üzere ilçe halkımızın yeni yıllarını tebrik ediyorum” dedi.   Başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı Başkan Şevkan'a teşekkür eden Acıpayam Belediye Meclis Üyeleri, 2017 yılında 56 bin Acıpayam halkı için daha güzel projeleri birlikte başarmak dileğiyle Acıpayam halkının yeni yıllarını kutladılar.   2017 yılının ilk meclis toplantısı 6 Ocak 2017 Cuma saat:15.00'de Acıpayam Belediyesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.    
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi

Acıpayam Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirerek 2016 yılı faaliyetlerini sonlandırdı.

 

Acıpayam Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda maddeler görüşüldü.

 

Toplantı sonunda meclis üyelerinin yeni yılını tebrik eden Başkan Şevkan , ‘’Meclisimizde grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), mensup meclis üyelerimiz ile uyum içerisinde çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Her birine yürekten teşekkür ediyorum.

 

Acıpayam Belediye Meclisi tüm meclis üyelerinin söz hakkına sahip olduğu demokratik bir anlayış içerisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 2014 Mart ayından bu yana geçen 2 buçuk yıl içerisinde ilçe halkımızın yararına olacak birçok çalışmaya meclis üyelerimiz ile birlikte imza attık. 2017 yılında da devam edeceğiz. Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk, başarı ve barış getirmesi dileğiyle, tüm meclis üyelerimiz başta olmak üzere ilçe halkımızın yeni yıllarını tebrik ediyorum” dedi.

 

Başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı Başkan Şevkan'a teşekkür eden Acıpayam Belediye Meclis Üyeleri, 2017 yılında 56 bin Acıpayam halkı için daha güzel projeleri birlikte başarmak dileğiyle Acıpayam halkının yeni yıllarını kutladılar.

 

2017 yılının ilk meclis toplantısı 6 Ocak 2017 Cuma saat:15.00'de Acıpayam Belediyesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.