Acıpayam Belediyespor'un otobüsü taşlandı!

SPOR 13.02.2017 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Belediyespor'un otobüsü taşlandı!

Denizli Süper Amatör Lig'inde Çal Belediyespor ile Acıpayam Belediyespor karşılaşması sonrası olaylar çıktı.

Çal’da, 3-2 Acıpayam Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.   Bir grup Çalgücü taraftarının, Acıpayam’lı taraftarları taşıyan otobüsü taşladığı belirtildi. Taşlı saldırı sonrası, otobüsün camları kırıldı, yaralanan olmadı.   Gurubunun lideri olan Çal Belediyespor, evinde karşılaştığı Acıpayam Belediyespor’a 3-2 yenildi. Uzun bir aranın ardından hem kalesinde 3 gol göre, hem de maç kaybeden Çal Belediyespor’lu taraftarlar büyük üzüntü yaşadı.   Karşılaşma sonunda Jandarma eşliğinde ilçeden ayrılan Acıpayam’lı futbolseverler, bir grubun saldırısına uğradı. Acıpayam’lı futbolseverleri taşıyan otobüse taşlı saldırı düzenlendi, camlar kırıldı.   Olayların ardından kaçan taraftarların yakalanması için Jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı, kimsenin yaralanmaması ise tek teselli oldu.     Kaynak: Acıayamgazetesi.com
Denizli Süper Amatör Lig'inde Çal Belediyespor ile Acıpayam Belediyespor karşılaşması sonrası olaylar çıktı.

Çal’da, 3-2 Acıpayam Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.

 

Bir grup Çalgücü taraftarının, Acıpayam’lı taraftarları taşıyan otobüsü taşladığı belirtildi. Taşlı saldırı sonrası, otobüsün camları kırıldı, yaralanan olmadı.

 

Gurubunun lideri olan Çal Belediyespor, evinde karşılaştığı Acıpayam Belediyespor’a 3-2 yenildi. Uzun bir aranın ardından hem kalesinde 3 gol göre, hem de maç kaybeden Çal Belediyespor’lu taraftarlar büyük üzüntü yaşadı.

 

Karşılaşma sonunda Jandarma eşliğinde ilçeden ayrılan Acıpayam’lı futbolseverler, bir grubun saldırısına uğradı. Acıpayam’lı futbolseverleri taşıyan otobüse taşlı saldırı düzenlendi, camlar kırıldı.

 

Olayların ardından kaçan taraftarların yakalanması için Jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı, kimsenin yaralanmaması ise tek teselli oldu.

 

 

Kaynak: Acıayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.