Acıpayam Çocuk Derneği Olağan Genel Kurula Gidiyor

DENİZLİ 30.11.2019 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam Çocuk Derneği Olağan Genel Kurula Gidiyor

Denizli’de tek çocuk derneği olarak kurulan Acıpayam Çocuk Derneği,  Olağan Genel Kurula gidiyor. Genel Kurulda, isim, tüzük ve yönetim değişikliğinin yanı sıra 5 ile temsilcilik verilecek.   Türkiye’de 11 çocuk derneğinden biri olan ve Denizli’de tek olan,  Acıpayam Çocuk Derneği, 15 Aralık 2019 Pazar günü saat  14.00’da dernek binasında Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirecek. Olağan Genel Kurul’da aynı zamanda İzmir, Aydın, Bursa, Manisa ve Bilecik illerinde açılacak temsilcilikler kurul sonrası resmiyete girecek.   Acıpayam Çocuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Oğuzhan Ateş (17), yaptığı açıklamada,  “Olağan Genel Kurul’da isim ve tüzük değişikliğin yanı sıra yönetimde de değişikliğe gideceğiz. İzmir, Aydın, Bursa, Manisa ve Bilecik illerimizde gönüllü arkadaşlarımız var, buralarda yeni temsilciliklerimizi açacağız. Bu ilerlimizdeki temsilciliklerimiz genel kurul sonrası resmiyet kazanacak.  Çocuklarımız için genel kurulumuza girmek, üye olmak, ilçe ve ilçelerde gönüllü olarak aktif çalışmaları yürütmek isteyenleri,  derneğimiz ailesine bekliyoruz” dedi.

Denizli’de tek çocuk derneği olarak kurulan Acıpayam Çocuk Derneği,  Olağan Genel Kurula gidiyor. Genel Kurulda, isim, tüzük ve yönetim değişikliğinin yanı sıra 5 ile temsilcilik verilecek.

 

Türkiye’de 11 çocuk derneğinden biri olan ve Denizli’de tek olan,  Acıpayam Çocuk Derneği, 15 Aralık 2019 Pazar günü saat  14.00’da dernek binasında Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirecek. Olağan Genel Kurul’da aynı zamanda İzmir, Aydın, Bursa, Manisa ve Bilecik illerinde açılacak temsilcilikler kurul sonrası resmiyete girecek.

 

Acıpayam Çocuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Oğuzhan Ateş (17), yaptığı açıklamada,  “Olağan Genel Kurul’da isim ve tüzük değişikliğin yanı sıra yönetimde de değişikliğe gideceğiz. İzmir, Aydın, Bursa, Manisa ve Bilecik illerimizde gönüllü arkadaşlarımız var, buralarda yeni temsilciliklerimizi açacağız. Bu ilerlimizdeki temsilciliklerimiz genel kurul sonrası resmiyet kazanacak.  Çocuklarımız için genel kurulumuza girmek, üye olmak, ilçe ve ilçelerde gönüllü olarak aktif çalışmaları yürütmek isteyenleri,  derneğimiz ailesine bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.