Acıpayam'da bıçaklı kavga: 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ 02.02.2018 - 07:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da bıçaklı kavga: 1 kişi yaralandı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir internet kafede meydana gelen kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yukarı Mahalle Atatürk İlkokulu Caddesi üzerinde bulunan bir internet kafedeki kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. İnternet kafe işletmecisi 25 yaşındaki A.K. ile müşterilerden 16 yaşındaki M.S. iddiaya göre geçmişte yaşadıkları husumetten dolayı kavga etti. Çıkan kavga esnasında M.S. isimli müşteri elindeki bıçakla A.K.’yi yaraladı.   Kavgayı ayrılanlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı A.K.’ye ilk müdahalenin ardından Denizli’ye sevk edildi.   Kavga esnasında A.K’yi bıçakla yaralayan M.S. olay yerinden uzaklaştıktan sonra polise giderek teslim oldu. Denizli’ye sevk edilen A.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.   Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.    Kaynak: (acipayamgazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir internet kafede meydana gelen kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yukarı Mahalle Atatürk İlkokulu Caddesi üzerinde bulunan bir internet kafedeki kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. İnternet kafe işletmecisi 25 yaşındaki A.K. ile müşterilerden 16 yaşındaki M.S. iddiaya göre geçmişte yaşadıkları husumetten dolayı kavga etti. Çıkan kavga esnasında M.S. isimli müşteri elindeki bıçakla A.K.’yi yaraladı.

 

Kavgayı ayrılanlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı A.K.’ye ilk müdahalenin ardından Denizli’ye sevk edildi.

 

Kavga esnasında A.K’yi bıçakla yaralayan M.S. olay yerinden uzaklaştıktan sonra polise giderek teslim oldu. Denizli’ye sevk edilen A.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Kaynak: (acipayamgazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.