Acıpayam'da bir eve hırsız girdi

ASAYİŞ 24.09.2019 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da bir eve hırsız girdi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında bir eve giren hırsız dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve iki adet parfüm çalarak kayıplara karıştı. Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Acıpayam Yukarı Mahallede ikamet eden A.Ö.'ye ait eve hırsız girdi. Evde kimsenin olmadığı bir zamanda giren hırsız, bir adet beyaz Casper marka dizüsti bilgisayar, bir adet GM marka cep telefonu ve iki adet erkek parfüm çaldığı öğrenildi. Evine hırsız giren A.Ö. durumu güvenlik güçlerine bildirirken, hırsızlık olayı ile ilgili önemli ipuçlarının elde edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında bir eve giren hırsız dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve iki adet parfüm çalarak kayıplara karıştı.


Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Acıpayam Yukarı Mahallede ikamet eden A.Ö.'ye ait eve hırsız girdi. Evde kimsenin olmadığı bir zamanda giren hırsız, bir adet beyaz Casper marka dizüsti bilgisayar, bir adet GM marka cep telefonu ve iki adet erkek parfüm çaldığı öğrenildi.


Evine hırsız giren A.Ö. durumu güvenlik güçlerine bildirirken, hırsızlık olayı ile ilgili önemli ipuçlarının elde edildiği belirtildi.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.