Acıpayam'da bir işçi çalışan paletli kepçenin altında kaldı

ASAYİŞ 02.05.2017 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da bir işçi çalışan paletli kepçenin altında kaldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çalışan paletli kepçenin altında kalan bir kişi ağır şekilde yaralandı.

  Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çalışan paletli kepçenin altında kalan bir kişi ağır şekilde yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Sanayi Caddesinde çalışma yapan paletli kepçenin arka bölümünden geçiş yaptığı iddia edilen bir kişi dengesini kaybederek düşmesi sonucu paletli kepçenin geri manevra yapmasıyla birlikte ayağından ağır şekilde yaralandı.     Kanalizasyon hattı için çalışma yapan paletli kepçenin ani olarak geri manevra yaptığı sırada iddiaya göre arka bölümünden geçiş yapmakta olan aynı firmada görevli 34 yaşındaki Hasan Kalem dengesini kaybetti ve yere düştü.   Bu sırada kepçe operatörü de iş makinesini durdurmak için paletli kepçenin arka bölümünde bulunan küreği indirmesiyle birlikte Hasan Kalem'in sağ ayağını parçaladı.   Çevredekilerin yardıma koşmasıyla birlikte ağır yaralanan Hasan Kalem, Serinhisar'dan gelen Ambulans ile Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hasan Kalem İzmir'e sevk edildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çalışan paletli kepçenin altında kalan bir kişi ağır şekilde yaralandı.

 

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çalışan paletli kepçenin altında kalan bir kişi ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Sanayi Caddesinde çalışma yapan paletli kepçenin arka bölümünden geçiş yaptığı iddia edilen bir kişi dengesini kaybederek düşmesi sonucu paletli kepçenin geri manevra yapmasıyla birlikte ayağından ağır şekilde yaralandı.

 

 

Kanalizasyon hattı için çalışma yapan paletli kepçenin ani olarak geri manevra yaptığı sırada iddiaya göre arka bölümünden geçiş yapmakta olan aynı firmada görevli 34 yaşındaki Hasan Kalem dengesini kaybetti ve yere düştü.

 

Bu sırada kepçe operatörü de iş makinesini durdurmak için paletli kepçenin arka bölümünde bulunan küreği indirmesiyle birlikte Hasan Kalem'in sağ ayağını parçaladı.

 

Çevredekilerin yardıma koşmasıyla birlikte ağır yaralanan Hasan Kalem, Serinhisar'dan gelen Ambulans ile Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hasan Kalem İzmir'e sevk edildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.