Acıpayam’da deprem değerlendirmesi yapıldı

DENİZLİ 01.11.2019 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam’da deprem değerlendirmesi yapıldı

Denizli Valisi Hasan Karahan, başkanlığında, Acıpayam’da meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmaların değerlendirme toplantısı yapıldı.   Denizli’de 20 Mart 2019 tarihinde merkez üssü Acıpayam İlçesi, büyüklüğü 5.5 şiddetinde,  derinliği 10,76 km olan depremin ardından bu günekadar gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek amacıyla Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında Acıpayam ilçesinde toplantı gerçekleştirildi.     Acıpayam kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, AFAD İl Müdürü Ali Etiz katıldı.   25 Eylül-23 Kasım tarihleri arasında başlatılan hak sahipliği sürecinde  toplamda 275 depremzedenin başvuruda bulunması üzerine başvurular hakkında bilgi alan Vali Hasan Karahan; yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlara  tahsis edilecek olan TOKİ inşaatında incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.     Depremde en çok hasarın oluştuğu Mahallelerden biri olan Karahöyük Mahallesine geçen Vali Hasan Karahan depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, istek, önerilerini dinledi.          

Denizli Valisi Hasan Karahan, başkanlığında, Acıpayam’da meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmaların değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Denizli’de 20 Mart 2019 tarihinde merkez üssü Acıpayam İlçesi, büyüklüğü 5.5 şiddetinde,  derinliği 10,76 km olan depremin ardından bu günekadar gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek amacıyla Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında Acıpayam ilçesinde toplantı gerçekleştirildi.

 

 

Acıpayam kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, AFAD İl Müdürü Ali Etiz katıldı.

 

25 Eylül-23 Kasım tarihleri arasında başlatılan hak sahipliği sürecinde  toplamda 275 depremzedenin başvuruda bulunması üzerine başvurular hakkında bilgi alan Vali Hasan Karahan; yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlara  tahsis edilecek olan TOKİ inşaatında incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.

 

 

Depremde en çok hasarın oluştuğu Mahallelerden biri olan Karahöyük Mahallesine geçen Vali Hasan Karahan depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, istek, önerilerini dinledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.