Acıpayam'da Fener Alay'ı Eğlencesiz Kutlanacak

29.08.2016 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da Fener Alay'ı Eğlencesiz Kutlanacak

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da Fener Alay'ı Eğlencesiz Kutlanacak

Denizli Acıpayam Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her yıl düzenlenen “Fener Alayı”  artan terör olayları nedeniyle eğlencesiz düzenleneceğini belirtildi.   Yapılan açıklamada, “Son dönemde artan çatışma ortamı ve peş peşe verdiğimiz şehitler nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı için planlanan şenlik ve eğlence organizasyonlarını iptal etme kararı alan Acıpayam Belediyesi, ülkemizin bağımsızlığına kavuşmasını simgeleyen bu büyük bayramı bu yıl eğlencesiz ancak binlerce kişinin katılımıyla büyük bir fener alayı ile gerçekleştirecek.   Siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızı ve meslek odalarımız ile Cumhuriyet, Laiklik, Demokrasi, İnsan hakları gibi ortak değerlerimizi önemseyen herkesi 30 Ağustos Salı Saat: 21:00'de Acıpayam Cumhuriyet Meydanımızda "Fener Alayı"na bekliyoruz.”  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da Fener Alay'ı Eğlencesiz Kutlanacak

Denizli Acıpayam Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her yıl düzenlenen “Fener Alayı”  artan terör olayları nedeniyle eğlencesiz düzenleneceğini belirtildi.

 

Yapılan açıklamada, “Son dönemde artan çatışma ortamı ve peş peşe verdiğimiz şehitler nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı için planlanan şenlik ve eğlence organizasyonlarını iptal etme kararı alan Acıpayam Belediyesi, ülkemizin bağımsızlığına kavuşmasını simgeleyen bu büyük bayramı bu yıl eğlencesiz ancak binlerce kişinin katılımıyla büyük bir fener alayı ile gerçekleştirecek.

 

Siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızı ve meslek odalarımız ile Cumhuriyet, Laiklik, Demokrasi, İnsan hakları gibi ortak değerlerimizi önemseyen herkesi 30 Ağustos Salı Saat: 21:00'de Acıpayam Cumhuriyet Meydanımızda "Fener Alayı"na bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.