Acıpayam'da hırsızlık olayı!

ASAYİŞ 28.01.2018 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da hırsızlık olayı!

Denizli Acıpayam İlçesi’nde ev sahiplerinin evde olmadığı esnada eve giren hırsız veya hırsızlar 4 bin 500 lirayı çaldı.   Acıpayam ilçesi’nde belli aralıklarla meydana gelen hırsızlık olaylarının bir yenisi daha eklendi. İlçenin değişik mahallelerinde evlerden gerçekleşen hırsızlık olaylarının bir yenisi de Acıpayam Yeni Mahallede meydana geldi.   Evde hane halkının bulunmadığı sırada, 414 sokaktaki bir binaya giren hırsız veya hırsızlar evi didik didik etti. İddiaya göre evde bulunan 4500 lirayı alan hırsızlar kayıplara karıştı. İlçede geçen haftalarda Huzur Bulvarı bölgesinde birkaç eve de girildiği belirtildi. Emniyet birimleri yaşanan hırsızlık olayının zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: (acipayamgazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde ev sahiplerinin evde olmadığı esnada eve giren hırsız veya hırsızlar 4 bin 500 lirayı çaldı.

 

Acıpayam ilçesi’nde belli aralıklarla meydana gelen hırsızlık olaylarının bir yenisi daha eklendi. İlçenin değişik mahallelerinde evlerden gerçekleşen hırsızlık olaylarının bir yenisi de Acıpayam Yeni Mahallede meydana geldi.

 

Evde hane halkının bulunmadığı sırada, 414 sokaktaki bir binaya giren hırsız veya hırsızlar evi didik didik etti. İddiaya göre evde bulunan 4500 lirayı alan hırsızlar kayıplara karıştı. İlçede geçen haftalarda Huzur Bulvarı bölgesinde birkaç eve de girildiği belirtildi. Emniyet birimleri yaşanan hırsızlık olayının zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: (acipayamgazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.