Acıpayam'da iki akraba birer hafta arayla koronadan vefat etti

DENİZLİ 18.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam'da iki akraba birer hafta arayla koronadan vefat etti

Denizli genelinde ve ilçelerinde koronavirüs vakalarının artması üzerine, salgın hastalık nedeniyle vefat edenlerde gün geçtikçe artıyor.   Denizli’nin koronavirüs yoğunluğunun en fazla yaşandığı ilçelerden olan Acıpayam İlçesi’nde,  Alıveren Mahallesi’nde bir hafta içinde 2 kişi hayatını kaybetti.   Alıveren Mahallesi’nde birer hafta arayla hayatını kaybeden ve hem akraba hemde dünür oldukları belirtilen 2 yaşlı adam, iddiaya göre koronavirüsten hayatlarını kaybetmeleri nedeniyle toprağa verildi. 9 Ekim’de hayatını kaybeden B.Ö. (90) ile 17 Ekim’de hayatını kaybeden M.Ö. (86) mahalle mezarlığında toprağa verildi.   Öte yandan mahallede 17 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantinada oldukları iddia edildi.  

Denizli genelinde ve ilçelerinde koronavirüs vakalarının artması üzerine, salgın hastalık nedeniyle vefat edenlerde gün geçtikçe artıyor.

 

Denizli’nin koronavirüs yoğunluğunun en fazla yaşandığı ilçelerden olan Acıpayam İlçesi’nde,  Alıveren Mahallesi’nde bir hafta içinde 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Alıveren Mahallesi’nde birer hafta arayla hayatını kaybeden ve hem akraba hemde dünür oldukları belirtilen 2 yaşlı adam, iddiaya göre koronavirüsten hayatlarını kaybetmeleri nedeniyle toprağa verildi. 9 Ekim’de hayatını kaybeden B.Ö. (90) ile 17 Ekim’de hayatını kaybeden M.Ö. (86) mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

Öte yandan mahallede 17 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantinada oldukları iddia edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.