Acıpayam'da kamyonet uçurumdan uçtu

DENİZLİ 13.12.2016 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da kamyonet uçurumdan uçtu

denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Acıpayam İlçesinde yoğun siz ve kaygan yol nedeniyle kontrolünü kaybeden kamyonet uçurumdan aşağı uçtu. Acıpayam'a bağlı Aliveren Mahallesinde yoğun sis ve kaygan yol nedeniyle meydana gelen trafik kazasında uçurumdan aşağı uçtu. Aliveren Mahallesinde bir kamyonet kaygan zemin nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedip uçuruma yuvarlandı. Metrelerce uçuruma yuvarlanan kamyonetin ise hurdaya döndüğü bildirildi.   Halil K. yönetimindeki kamyonet kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. kazayı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Denizli Büyük Şehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi.    Kazadan yaralı olarak kurutulan sürücü Halil K. 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.
denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Acıpayam İlçesinde yoğun siz ve kaygan yol nedeniyle kontrolünü kaybeden kamyonet uçurumdan aşağı uçtu.

Acıpayam'a bağlı Aliveren Mahallesinde yoğun sis ve kaygan yol nedeniyle meydana gelen trafik kazasında uçurumdan aşağı uçtu. Aliveren Mahallesinde bir kamyonet kaygan zemin nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedip uçuruma yuvarlandı. Metrelerce uçuruma yuvarlanan kamyonetin ise hurdaya döndüğü bildirildi.

 

Halil K. yönetimindeki kamyonet kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. kazayı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Denizli Büyük Şehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi. 

 

Kazadan yaralı olarak kurutulan sürücü Halil K. 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.