Acıpayam'da köpekler iki oğlağı telef etti

DENİZLİ 10.04.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da köpekler iki oğlağı telef etti

Acıpayam’da başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan iki oğlak telef oldu.   Edinilen bilgilere göre, Pınaryazı mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Sultan K.’a ait evin bahçesinde bulunan keçi ve oğlakların bulunduğu alandan gelen sesler üzerine o tarafa koştu.   Başıboş köpeklerin keçilerine saldırdığını gören yaşlı kadın tüm gücüyle köpekleri kovaladı. Ancak saldırı sırasında iki tane ikiz oğlak hayatını kaybetti.   Yaşlı kadın çok sevdiği oğlaklarının telef olduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı. Öte yandan diğer oğlak ve keçilerinin kurtulması tesellisi oldu.   Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Acıpayam’da başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan iki oğlak telef oldu.

 

Edinilen bilgilere göre, Pınaryazı mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki Sultan K.’a ait evin bahçesinde bulunan keçi ve oğlakların bulunduğu alandan gelen sesler üzerine o tarafa koştu.

 

Başıboş köpeklerin keçilerine saldırdığını gören yaşlı kadın tüm gücüyle köpekleri kovaladı. Ancak saldırı sırasında iki tane ikiz oğlak hayatını kaybetti.

 

Yaşlı kadın çok sevdiği oğlaklarının telef olduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı. Öte yandan diğer oğlak ve keçilerinin kurtulması tesellisi oldu.

 

Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.