Acıpayam'da KPSS sınav güvenlik toplantısı yapıldı

DENİZLİ 14.10.2016 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da KPSS sınav güvenlik toplantısı yapıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da KPSS sınav güvenlik toplantısı yapıldı

16 Ekim Pazar günü yapılacak olan 2016 Önlisans KPSS sınavları için Acıpayam  Kaymakam Vekili  Serkan Ayhan  Başkanlığında, sınav güvenlik ve koordinasyon toplantısı yapıldı.   Toplantıya Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut, İlçe Emniyet Müdürü Selim Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay katıldı.   16 Ekim Pazar günü yapılacak sınava 1091 aday (Önlisans mezunu) katılımıyla  6 binada yapılacak. Sınav 09.30 başlayacak olup, 11.30 ‘ta sona erecektir. Nüfus Müdürlükleri 16.10.2016 Pazar günü saat açık olacaktır.   Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Pazar günü yapılacak olan sınavla ilgili tüm güvenlik ve diğer tedbirlerin alındığını, sınavın sorunsuz geçmesi için her türlü plan ve koordinasyonun yapıldığını ifade ederek, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da KPSS sınav güvenlik toplantısı yapıldı

16 Ekim Pazar günü yapılacak olan 2016 Önlisans KPSS sınavları için Acıpayam  Kaymakam Vekili  Serkan Ayhan  Başkanlığında, sınav güvenlik ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut, İlçe Emniyet Müdürü Selim Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay katıldı.

 

16 Ekim Pazar günü yapılacak sınava 1091 aday (Önlisans mezunu) katılımıyla  6 binada yapılacak. Sınav 09.30 başlayacak olup, 11.30 ‘ta sona erecektir. Nüfus Müdürlükleri 16.10.2016 Pazar günü saat açık olacaktır.

 

Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Pazar günü yapılacak olan sınavla ilgili tüm güvenlik ve diğer tedbirlerin alındığını, sınavın sorunsuz geçmesi için her türlü plan ve koordinasyonun yapıldığını ifade ederek, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.