Acıpayam'da lastiği patlayan kamyon korkuttu!

DENİZLİ 18.07.2018 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da lastiği patlayan kamyon korkuttu!

Denizli Acıpayam İlçesi'nde tomruk yüklü kamyonun tekerlerinin patlaması sonucu  vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Patlama sonrası yüksek ses nedeniyle bir evin camları kırıldı. Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 22.00 sıralarında Mevlütler mahallesi yönünden ilçe merkezine gelen tomruk yüklü kamyon Yukarı Mahalle Çamlar Başı Caddesi'ne geldiğinde ağır yükünde etkisiyle  tomruk yüklü kamyonun sol arka lastikleri şiddetli bir şekilde patladı. Patlama sesini duyan mahalle halkı korkuyla birlikte paniğe kapıldı ve ne olduğunu anlamaya çalıştılar.   Kısa süre sonra gerçek anlaşıldı ve mahalle halkı rahat bir nefes aldı. Patlama sırasında ise yanındaki bir evin camının da kırıldığı görüldü. Kamyonun ağır tonajından dolayı lastiklerin ısındığı ve patladığı belirtildi. Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Denizli Acıpayam İlçesi'nde tomruk yüklü kamyonun tekerlerinin patlaması sonucu  vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Patlama sonrası yüksek ses nedeniyle bir evin camları kırıldı.


Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 22.00 sıralarında Mevlütler mahallesi yönünden ilçe merkezine gelen tomruk yüklü kamyon Yukarı Mahalle Çamlar Başı Caddesi'ne geldiğinde ağır yükünde etkisiyle  tomruk yüklü kamyonun sol arka lastikleri şiddetli bir şekilde patladı. Patlama sesini duyan mahalle halkı korkuyla birlikte paniğe kapıldı ve ne olduğunu anlamaya çalıştılar.

 



Kısa süre sonra gerçek anlaşıldı ve mahalle halkı rahat bir nefes aldı. Patlama sırasında ise yanındaki bir evin camının da kırıldığı görüldü. Kamyonun ağır tonajından dolayı lastiklerin ısındığı ve patladığı belirtildi.



Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.