Acıpayam'da Motosiklet Kazası: 1 yaralı

ASAYİŞ 14.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da Motosiklet Kazası: 1 yaralı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında takla atan motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 33 yaşındaki Gökhan Çal idaresindeki motosiklet Acıpayam'a bağlı Corum Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan motosiklet savruldu ve takla attı. Kazada sürücü Gökhan Çal, kaza yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çal, daha sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.   Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında takla atan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 33 yaşındaki Gökhan Çal idaresindeki motosiklet Acıpayam'a bağlı Corum Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan motosiklet savruldu ve takla attı. Kazada sürücü Gökhan Çal, kaza yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çal, daha sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 



Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.