Acıpayam’da okullar 2 gün tatil edildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 18:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam’da okullar 2 gün tatil edildi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bugün meydana gelen 4,3’lik depremin ardından yıkım olmadı ancak bölgede okullar 2 gün süre ile tatil edildi. Deprem bölgesindeki okullarda sarsıntı sırasında sınıflarından telaşla çıkan öğrencilerin kitaplarının sıralarda açık, montları da askıda kaldı.  Merkez üssü Acıpayam olan 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan, okulların perşembe ve cuma günü tatil edildiğini belirtti. Bölgede okullar depremin yaşandığı 20 Mart Çarşamba gününden itibaren kapalı. Çadırlarda kalan depremzede öğrenciler, eğitimlerine ara vermemek için Kızılay yetkilileriyle ders çalışmaya devam ediyor. Bölgenin çeşitli yerlerinden öğrenciler için etkinlikler düzenleniyor.    Kitapları açık, montları asılı kaldı  Depremden en çok etkilenen Karahöyük Mahallesi'ndeki Karahöyük İlk ve Ortaokulu da tatil edilen okullar arasında. Okulun binası zarar görmemesine rağmen bölgede devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle öğrenciler okula alınmıyor. Öğrencilerin ders işlediği sınıflar ise depremin şiddetini gözler önüne seriyor. Deprem sırasında okullarından hızlıca çıkan öğrencilerin montları sınıflarındaki askılarında asılı, kitapları ise sıralarının üzerinde açık kaldığı görülüyor.       

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bugün meydana gelen 4,3’lik depremin ardından yıkım olmadı ancak bölgede okullar 2 gün süre ile tatil edildi. Deprem bölgesindeki okullarda sarsıntı sırasında sınıflarından telaşla çıkan öğrencilerin kitaplarının sıralarda açık, montları da askıda kaldı. 


Merkez üssü Acıpayam olan 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan, okulların perşembe ve cuma günü tatil edildiğini belirtti. Bölgede okullar depremin yaşandığı 20 Mart Çarşamba gününden itibaren kapalı. Çadırlarda kalan depremzede öğrenciler, eğitimlerine ara vermemek için Kızılay yetkilileriyle ders çalışmaya devam ediyor. Bölgenin çeşitli yerlerinden öğrenciler için etkinlikler düzenleniyor. 

 



Kitapları açık, montları asılı kaldı 


Depremden en çok etkilenen Karahöyük Mahallesi'ndeki Karahöyük İlk ve Ortaokulu da tatil edilen okullar arasında. Okulun binası zarar görmemesine rağmen bölgede devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle öğrenciler okula alınmıyor. Öğrencilerin ders işlediği sınıflar ise depremin şiddetini gözler önüne seriyor. Deprem sırasında okullarından hızlıca çıkan öğrencilerin montları sınıflarındaki askılarında asılı, kitapları ise sıralarının üzerinde açık kaldığı görülüyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.