Acıpayam’da trafik kazası: 2 yaralı

ASAYİŞ 29.01.2020 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam’da trafik kazası: 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan hafif ticari araç takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Kelekçi yönünden Gölcük istikametine ilerleyen 20 F 5787 plakalı hafif ticari araç Gölcük yakınlarında Karapınar mevkiine geldiğinde kontrolünü kaybederek takla atarak ters döndü. Kazada sürücü ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan hafif ticari araç takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Kelekçi yönünden Gölcük istikametine ilerleyen 20 F 5787 plakalı hafif ticari araç Gölcük yakınlarında Karapınar mevkiine geldiğinde kontrolünü kaybederek takla atarak ters döndü. Kazada sürücü ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.