Acıpayam'da trafik kazası: 3 yaralı

ASAYİŞ 25.06.2020 - 22:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam'da trafik kazası: 3 yaralı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.   Kaza, bugün Denizli- Acıpayam karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Kuşçu yönetimindeki 38 FK 492 plakalı otomobil henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden sürücü bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanarak ters şekilde durdu. Kazada sürücü Süleyman Kuşçu, eşi Safinaz Kuşçu ve torunu Kayra Tunalı yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen Acıpayam ve Serinhisar itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Safinaz Kuşçu ve Kayra Tunalı'yı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kendi çabası ile araçtan çıkan sürücü ve diğer iki yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazada araç kullanılmaz hale gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.

 

Kaza, bugün Denizli- Acıpayam karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Kuşçu yönetimindeki 38 FK 492 plakalı otomobil henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden sürücü bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanarak ters şekilde durdu. Kazada sürücü Süleyman Kuşçu, eşi Safinaz Kuşçu ve torunu Kayra Tunalı yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen Acıpayam ve Serinhisar itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Safinaz Kuşçu ve Kayra Tunalı'yı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kendi çabası ile araçtan çıkan sürücü ve diğer iki yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazada araç kullanılmaz hale gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.