Acıpayam'da Traktör Kazası: 1 Yaralı

ASAYİŞ 15.06.2020 - 18:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam'da Traktör Kazası: 1 Yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 77 yaşındaki sürücü ölümden dönerek yaralı olarak kurtarıldı.   Edinilen bilgilere göre kaza, Acıpayam İlçesi Hacıkurtlar Mahallesi’nin de meydana geldi. Hasan Akyol (77) idaresindeki 20 KT 742 plakalı traktör ile rampa aşağı indiği sırada yeşillik alanda traktör kaymaya başladı. Kayan traktör rampada bulunan bahçeye düşmekten taş duvar ve ağaçlar sayesinde kurtuldu. Baş aşağı duran traktörden düşen sürücü yaralandı.   77 yaşındaki sürücünün yardımına çevredekiler koştu. Çevredekilerin müdahalesi ile kurtarılan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Şarampole düşen traktör olay yerine gelen çekici ile kurtarılırken, kazayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.     Kaynak: Acıpayamgazetesi com

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 77 yaşındaki sürücü ölümden dönerek yaralı olarak kurtarıldı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Acıpayam İlçesi Hacıkurtlar Mahallesi’nin de meydana geldi. Hasan Akyol (77) idaresindeki 20 KT 742 plakalı traktör ile rampa aşağı indiği sırada yeşillik alanda traktör kaymaya başladı. Kayan traktör rampada bulunan bahçeye düşmekten taş duvar ve ağaçlar sayesinde kurtuldu. Baş aşağı duran traktörden düşen sürücü yaralandı.

 

77 yaşındaki sürücünün yardımına çevredekiler koştu. Çevredekilerin müdahalesi ile kurtarılan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Şarampole düşen traktör olay yerine gelen çekici ile kurtarılırken, kazayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

 

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.