Acıpayam’da traktör kazası 2 yaralı

ASAYİŞ 22.09.2018 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam’da traktör kazası 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, N.D.'nin kullandığı 09 plakalı traktör ile Alaattin Mahallesinde tarladaki işlerini tamamladıktan sonra eve dönüşe geçti. Eve dönerken traktöre akaryakıt almak üzere ilerlediği sırada iddiaya göre karşıdan bir aracın gelmesi neticesinde N.D. meyilli yolda traktörü geri kaçırdı ve alt geçide düştü. Meydana gelen kazada traktör sürücüsü N.D. ve yanındaki annesi H.D. yaralandı. Kazayı gören diğer kişiler hemen yaralılara yardıma koştular. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. KAYNAK: Acıpayam Gazetesi.com

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 2 kişi yaralandı.



Edinilen bilgilere göre, N.D.'nin kullandığı 09 plakalı traktör ile Alaattin Mahallesinde tarladaki işlerini tamamladıktan sonra eve dönüşe geçti. Eve dönerken traktöre akaryakıt almak üzere ilerlediği sırada iddiaya göre karşıdan bir aracın gelmesi neticesinde N.D. meyilli yolda traktörü geri kaçırdı ve alt geçide düştü. Meydana gelen kazada traktör sürücüsü N.D. ve yanındaki annesi H.D. yaralandı. Kazayı gören diğer kişiler hemen yaralılara yardıma koştular. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.