Acıpayam’da yangın çıkan ev kullanılmaz hale geldi

ASAYİŞ 01.06.2020 - 07:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam’da yangın çıkan ev kullanılmaz hale geldi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde dün akşam meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.   Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi Alıveren Mahallesi’nde Mustafa Kızılhan’a ait evde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ihbar etti. Bu arada mahallede bulunan yangın tankerleri ile mahalleli gençler yangına müdahale etse de yangını kontrol altına alamadı. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam ve Çameli İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi.     İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarına devam eden ekipler yangının elektrik kaynaklı olduğu tahmin ediliyor. Çıkan yangında  herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.   Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.    

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde dün akşam meydana gelen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi Alıveren Mahallesi’nde Mustafa Kızılhan’a ait evde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ihbar etti. Bu arada mahallede bulunan yangın tankerleri ile mahalleli gençler yangına müdahale etse de yangını kontrol altına alamadı. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam ve Çameli İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi.

 

 

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarına devam eden ekipler yangının elektrik kaynaklı olduğu tahmin ediliyor. Çıkan yangında  herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

 

Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.