Acıpayam İlçe Başkanlı Şanlı

SİYASET 13.10.2016 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam İlçe Başkanlı Şanlı

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam İlçe Başkanlı Şanlı

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı İdris Oktay’ın istifası sonrası boşalmıştı. Başkanlık için genel merkeze çağrılan 5 adaydan Nurhayat Şanlı’nın başkanlığına getirildiğini Necip Filiz duyurdu.   AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay genel merkez tarafından istifası istenmiş ve istifa etmişti. İlçe Başkanlığı için 5 adaydan Nurhayat Şanlı, Davut Oymak, Hasan Hüseyin Gürel, Ahat Makal ve Hasan Kayhan genel merkeze çağrılarak mulakat yapıldı. Yapılan incelemeler ve mülakatlar sonucunda Acıpayam ilçe Başkanlığına Nurhayat Şanlı getirildi.   Sosyal Medya hesabından Acıpayam İlçe Başkanlığı görevine Nurhayat Şanlı’nın getirildiğini duyuran Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, hayırlı olsun dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam İlçe Başkanlı Şanlı

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı İdris Oktay’ın istifası sonrası boşalmıştı. Başkanlık için genel merkeze çağrılan 5 adaydan Nurhayat Şanlı’nın başkanlığına getirildiğini Necip Filiz duyurdu.

 

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay genel merkez tarafından istifası istenmiş ve istifa etmişti. İlçe Başkanlığı için 5 adaydan Nurhayat Şanlı, Davut Oymak, Hasan Hüseyin Gürel, Ahat Makal ve Hasan Kayhan genel merkeze çağrılarak mulakat yapıldı. Yapılan incelemeler ve mülakatlar sonucunda Acıpayam ilçe Başkanlığına Nurhayat Şanlı getirildi.

 

Sosyal Medya hesabından Acıpayam İlçe Başkanlığı görevine Nurhayat Şanlı’nın getirildiğini duyuran Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, hayırlı olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.