Acıpayam'lı Öğrencilerden Halep'e Yardım

DENİZLİ 22.12.2016 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'lı Öğrencilerden Halep'e Yardım

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'lı Öğrencilerden Halep'e Yardım

Denizli Acıpayam Anadolu Lisesi 12/E sınıfı öğrencileri ve Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 Adalet A sınıfı öğrencilerinin öncülüğünde tüm okul öğretmen ve öğrencileri Halep'e kardeşlik elini uzattı.   Acıpayam Belediyesi tarafından Halep için başlatılan yardım kampanyasına Acıpayam’lı öğrencileri de katıldı.Harçlıklarını Halep'teki mağdurlara yardım için toplayan öğrencilere, öğretmenleri ve aileleri de destek verdi.   Öğrencilerin topladığı yardımlar, Halep mağdurlarına ulaştırılması amacıyla Acıpayam Belediyesi yetkililerine toplanan paralarda Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu’ya teslim edildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'lı Öğrencilerden Halep'e Yardım

Denizli Acıpayam Anadolu Lisesi 12/E sınıfı öğrencileri ve Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 Adalet A sınıfı öğrencilerinin öncülüğünde tüm okul öğretmen ve öğrencileri Halep'e kardeşlik elini uzattı.

 

Acıpayam Belediyesi tarafından Halep için başlatılan yardım kampanyasına Acıpayam’lı öğrencileri de katıldı.Harçlıklarını Halep'teki mağdurlara yardım için toplayan öğrencilere, öğretmenleri ve aileleri de destek verdi.

 

Öğrencilerin topladığı yardımlar, Halep mağdurlarına ulaştırılması amacıyla Acıpayam Belediyesi yetkililerine toplanan paralarda Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu’ya teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.