Acıpayam Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı!

DENİZLİ 11.04.2018 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı!

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan whastsapp grubuna paylaşılan liste nedeniyle torpil iddialarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alındı.   İddiaya  göre; Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Çiçekdemir, okul müdürlerinin bulunduğu bir whatsapp grubuna yanlışlıkla henüz sınavı ve mülakatı yapılmamış  atama listesini atmıştı. İddiaların medyada yer almasının ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla alakalı soruşturma başlattı. Sınav aşamasında olan atama sonuçları Temmuz ayında belli olacakken Çiçekdemir, tarafından paylaşıldığı öne sürülen bazı okul müdür ve müdür yardımcılarının isimlerinin yer aldığı liste kentte eğitim camiasında “torpil listesi” olarak nitelendirildi.    Soruşturma kapsamında ilk olarak Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alındı. Yerine ise Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandı. Görevinden alınan İbrahim Çiçekdemir'in şube müdürü olarak görevine devam edeceği öğrenildi.   Kaynak:akishaber.com.tr

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan whastsapp grubuna paylaşılan liste nedeniyle torpil iddialarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alındı.

 

İddiaya  göre; Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Çiçekdemir, okul müdürlerinin bulunduğu bir whatsapp grubuna yanlışlıkla henüz sınavı ve mülakatı yapılmamış  atama listesini atmıştı. İddiaların medyada yer almasının ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla alakalı soruşturma başlattı. Sınav aşamasında olan atama sonuçları Temmuz ayında belli olacakken Çiçekdemir, tarafından paylaşıldığı öne sürülen bazı okul müdür ve müdür yardımcılarının isimlerinin yer aldığı liste kentte eğitim camiasında “torpil listesi” olarak nitelendirildi. 

 

Soruşturma kapsamında ilk olarak Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alındı. Yerine ise Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandı. Görevinden alınan İbrahim Çiçekdemir'in şube müdürü olarak görevine devam edeceği öğrenildi.

 

Kaynak:akishaber.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.