Acıpayam yolları asfaltlanıyor

DENİZLİ 21.09.2016 - 16:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam yolları asfaltlanıyor

2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, özellikle mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.

Programa alınan 5 mahalle arası bağlantı yollarının soğuk asfalt çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi ekipleri bir mahallede de soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor.    Corum- Karkın, Sırçalık-Pınarbaşı, Ören- Bağarası, Gölcük- Yukarı Gölcük, Pınaryazı –Koruyolu ile birlikte toplamda  10 kilometrelik soğuk asfalt çalışmasını tamamlanarak  vatandaşların hizmetine sunuldu.   Acıpayam Belediyesi Fen İşleri ekibi son olarak Güney mahallesinde  Dere Sokak olarak adlandırılan toplamda 1.5 kilometrelik yolda da soğuk asfalt çalışması başlattı.     Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Acıpayam’ın her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bu hedef doğrultusunda soğuk asfalt çalışmalarının hız kazandığını kaydetti. “Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor” diyen Başkan Şevkan, “Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kenar mahallelerimizde çalışma tempomuz artmış durumda. Sadece asfalt çalışmaları değil kilitli taş ve kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Acıpayam şantiye haline geldi. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” diye konuştu.      
2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, özellikle mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.

Programa alınan 5 mahalle arası bağlantı yollarının soğuk asfalt çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi ekipleri bir mahallede de soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Corum- Karkın, Sırçalık-Pınarbaşı, Ören- Bağarası, Gölcük- Yukarı Gölcük, Pınaryazı –Koruyolu ile birlikte toplamda  10 kilometrelik soğuk asfalt çalışmasını tamamlanarak  vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri ekibi son olarak Güney mahallesinde  Dere Sokak olarak adlandırılan toplamda 1.5 kilometrelik yolda da soğuk asfalt çalışması başlattı.

 

 

Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Acıpayam’ın her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bu hedef doğrultusunda soğuk asfalt çalışmalarının hız kazandığını kaydetti.

“Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor” diyen Başkan Şevkan, “Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kenar mahallelerimizde çalışma tempomuz artmış durumda. Sadece asfalt çalışmaları değil kilitli taş ve kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Acıpayam şantiye haline geldi. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.