Acıpayam Yöresi Dernekleri, Aşure Hayrı Yapıyor

DENİZLİ 26.10.2016 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Yöresi Dernekleri, Aşure Hayrı Yapıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Yöresi Dernekleri, Aşure Hayrı Yapıyor

Denizli’de hizmet veren Acıpayamlılar Derneği, Akalanlılar Derneği, Alattinliler Derneği, Kocapınarlılar Derneği, Kumafşarlılar Derneği, Yassıhüyüklüler Derneği, Kumafşarlılar Derneği, Yassıhöyüklüler Derneği, Değirmendereliler Derneği, Dodurgalılar, Girenizliler Derneği ve mahalleleri, Yazırlılar Derneği ve Yeşilyuvar Gaysarlılar Birliği, 30 Ekim Pazar günü Fatih Kapalı Pazaryeri’nde 11:00 -15:00 saatleri aşure etkinliği düzenliyor.   Acıpayam Dernekler Birliği adına açıklama yapan Yassıhöyüklüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Kanlık, “Mübarek Muharrem ayında, bu aşureyi, ‘benimde bu çorbada tuzum olsun’ diyenlerin desteğiyle yapıyoruz. Amacımız son günler büyük ihtiyaç duyduğumuz birlikteliğimizi perçinlemektir. Acıpayam Yöresi dernekleri olarak bir çatı altına toplanarak dayanışmamızın ilk adımını aşure hayrı ile atmış olduk. Pazar günü yapacağımız aşure hayrına tün dostlarımızı davet ediyoruz” dedi.   Acıpayam Dernekler Birliğinden oluşan heyet Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret ederek etkinliğe davet etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Yöresi Dernekleri, Aşure Hayrı Yapıyor

Denizli’de hizmet veren Acıpayamlılar Derneği, Akalanlılar Derneği, Alattinliler Derneği, Kocapınarlılar Derneği, Kumafşarlılar Derneği, Yassıhüyüklüler Derneği, Kumafşarlılar Derneği, Yassıhöyüklüler Derneği, Değirmendereliler Derneği, Dodurgalılar, Girenizliler Derneği ve mahalleleri, Yazırlılar Derneği ve Yeşilyuvar Gaysarlılar Birliği, 30 Ekim Pazar günü Fatih Kapalı Pazaryeri’nde 11:00 -15:00 saatleri aşure etkinliği düzenliyor.

 

Acıpayam Dernekler Birliği adına açıklama yapan Yassıhöyüklüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Kanlık, “Mübarek Muharrem ayında, bu aşureyi, ‘benimde bu çorbada tuzum olsun’ diyenlerin desteğiyle yapıyoruz. Amacımız son günler büyük ihtiyaç duyduğumuz birlikteliğimizi perçinlemektir. Acıpayam Yöresi dernekleri olarak bir çatı altına toplanarak dayanışmamızın ilk adımını aşure hayrı ile atmış olduk. Pazar günü yapacağımız aşure hayrına tün dostlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

Acıpayam Dernekler Birliğinden oluşan heyet Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret ederek etkinliğe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.